Avtomobilček Scooby-Doo Mystery Van Jada kovinski z odpirajočimi vrati in 2 figuricama dolžina 16 cm 1:24

Opis izdelka

Avtomobilček Mystery Van v motivu animirane serije Scooby-Doo predstavlja čudovito darilo za vse dečke in deklice od 8. leta starosti. Model kovinskega avtomobilčka z dolžino 16 cm bo očaral male in velike zbiratelje, v setu pa sta tudi dve figurici – Shaggy in Scooby-Doo. Originalni avtomobilček v turkizno zeleni barvi ima odpirajoča vrata. Precizno dodelani detajli na avtomobilčku in figurici junakov bodo otrokom priskrbeli nepozabna doživetja pri vsakodnevni igri.

Model avtomobilčka v merilu 1:24 odlikuje prvovrstna kakovost, vaši družini bo služil leta in leta. Je odlična izbira za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov. Pri igri z avtomobilčki Jada si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke, ki bodo na igriv način odkrivali svet animiranih junakov.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Dimenzije paketa15,5*30,5*11,5 cm
Skupna dolžina16 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.