Avtomobilček Marvel Chevy Corvette Jada kovinski z odpirajočimi elementi in figurica Wolverine dolžina 22 cm 1:24

Opis izdelka

Avtomobilček Marvel Chevy Corvette predstavlja odlično darilo za vse strastne zbiratelje modelčkov in otroke od 14. leta starosti. Pristen model kovinskega avtomobilčka z dolžino 22 cm bo očaral predvsem dečke, v setu pa je tudi kovinska figurica Wolverina. Licencirani avtomobilček v rumeno modri barvi ima odpirajoča vrata, pokrov motorja in prtljažnik. Precizno dodelani detajli na avtomobilčku in figurica filmskega in stripovskega junaka Wolverina bodo otrokom priskrbeli veliko zabavnih doživetij.

Model avtomobilčka v merilu 1:24 odlikuje prvovrstna kakovost, vaši družini bo služil leta in leta. Je odlična izbira za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov. Pri igri z avtomobilčki Jada si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke, ki bodo na igriv način spoznavali avtomobilske znamke in svet junakov.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
Dimenzije paketa15,24*30,48*11,43 cm
Skupna dolžina22 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.