Avtomobilček Batman Classic Batmobile 1966 Jada kovinski s figurico Batman dolžina 12,7 cm 1:32

Opis izdelka

Avtomobilček Batmobile 1966 bo razveselil vse zbiratelje modelov avtomobilčkov in ljubitelje Batmana od 8. leta starosti. Klasičen model kovinskega avtomobilčka z dolžino 12,7 cm bo navdušil vsakega dečka. Zbirateljski avtomobilček Batmobile v črni barvi z oranžnimi detajli je nastal po klasični serijski predlogi. Del seta je tudi figurica Batmana, s katero se bodo otroci zabavali pri igri junakov in se borili proti kriminalu.

Model avtomobilčka v merilu 1:32 odlikuje prvovrstna kakovost in bo vaši družini služil leta in leta. Je odlična izbira za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov. Pri igri z avtomobilčki Jada si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke, ki bodo na igriv način odkrivali svet filmskega in stripovskega junaka iz Gotham Cityja.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Bogata ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Skupna dolžina12,7 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.