Avtomobilček Toyota Supra 1995 Fast & Furious Jada kovinski z odpirajočimi vrati dolžina 21 cm 1:24

Opis izdelka

Avtomobilček Toyota Supra 1995 bo razveselil vse zbiratelje modelov avtomobilčkov in otroke od 8. leta starosti. Model kovinskega avtomobilčka z dolžino 21 cm je nastal po navdihu filmske serije Fast & Furious in bo dečke očaral že na prvi pogled. Originalni avtomobilček v oranžni barvi ima odpirajoča vrata, pokrov motorja in prtljažnik. Precizno dodelani detajli na avtomobilčku bodo otrokom priskrbeli odlična doživetja pri igri s svojimi priljubljenimi akcijskimi junaki.

Model avtomobilčka v merilu 1:24 odlikuje prvovrstna kakovost, vaši družini bo služil leta in leta. Je odlična izbira za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov. Pri igri z avtomobilčki Jada si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke, ki bodo na igriv način spoznavali avtomobilske znamke iz filmov Hitri in drzni.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Skupna dolžina21 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.