Avtomobilček na daljinsko vodenje RC Bumblebee Transformers T7 Jada dolžina 28 cm 1:16 od 6 leta

Opis izdelka

Avtomobilček na daljinsko vodenje RC Bumblebee Transformer T7 v originalni rumeni barvi bo navdušil vse otroke, predvsem pa dečke od 6. leta starosti. Pristen RC model z natančno dodelani detajli je zvesta replika avtomobila Chevrolet Camaro 1977 znanega iz filma Transformers: Rise of the Beasts. Priročno 2-kanalno daljinsko vodenje deluje na frekvenci 2,4 GHz, avtomobilček pa se lahko premika naprej, nazaj, levo in desno. Maksimalna hitrost modela doseže 10 km/h, opremljen je s tehnologijo USB polnjenja, del paketa pa so tudi baterije za daljinec.

Skupna dolžina tega odličnega modela v merilu 1:16 znaša 28 cm, proizveden pa je iz trdne in trpežne plastike. Ljubitelji Transformersov bodo preverili svojo spretnost in natančnost pri vodenju avtomobilčka. Z njim bodo urili svojo fino motoriko in se učili ocenjevati razdalje. Pri izogibanju oviram si razvijajo tudi svojo logiko. Retro videz in originalni dizajn avtomobilčka spodbujata pri otrocih razvoj ustvarjalnosti in domišljije.

Znamka Jada se uvršča med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Skupna dolžina28 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.