Avtomobilček na daljinsko vodenje RC Minnie Roadster Jada rožnati dolžina 19 cm

Opis izdelka

Avtomobilček na daljinsko vodenje RC Minnie Roadster v čudoviti rožnati barvi bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Stilski avtomobilček s figurico šoferke Minnie Mouse deluje na daljinsko vodenje, se premika naprej in se ob premiku nazaj obrača v strani. Daljinec deluje na frekvenci 2,4 GHz, avtomobilček pa doseže maksimalno hitrost 2,5 km/h. Skupna dolžina avtomobilčka je 19 cm, proizveden pa je iz trdne in trpežne plastike.

Pravljični kabriolet predstavlja odlično prvo igračo na daljinsko vodenje, s katerim bodo deklice preizkusile svojo spretnost in natančnost pri vodenju avtomobilčka. Z njim bodo otroci urili svojo fino motoriko in se učili ocenjevati razdalje. Pri izogibanju oviram si razvijajo tudi svojo logiko. Figurica Disneyeve Minnie bo pričarala nasmeh na obraz, vaši otroci bodo avtomobilček z veseljem vozili, hkrati pa bo spodbujal njihov razvoj ustvarjalnosti in domišljije. Avtomobilček deluje na 2 bateriji 1,5 V R03 in 3x 1,5V R6 (niso del kompleta).

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Skupna dolžina19 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,8 kg
TipBattery (not included): 2x 1,5V R03 + 3x 1,5V R6
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.