Avtomobilček na daljinsko vodenje RC Brian´s Toyota Supra Fast & Furious Jada dolžina 29 cm 1:16 od 6 rokov

Opis izdelka

Avtomobilček na daljinsko upravljanje RC Toyota Supra v originalni oranžni barvi bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 6. leta starosti. Pristen RC model je replika avtomobila, znanega iz filmske serije Fast & Furious, ki ga vozi Brian. Licencirani model z natančno obdelanimi detajli bo navdušil vsakega ljubitelja hitrih avtomobilov. 2-kanalno daljinsko vodenje deluje na frekvenci 2,4 GHz, avtomobilček pa se lahko premika naprej, nazaj, levo in desno. Maksimalna hitrost modela doseže 9 km/h, opremljen pa je s tehnologijo USB polnjenja, del paketa pa so tudi baterije za daljinec.

Skupna dolžina tega odličnega modela v merilu 1:16 znaša 29 cm, proizveden pa je iz trdne in trpežne plastike. Ljubitelji filma Fast & Furious bodo preverili svojo spretnost in natančnost pri vodenju avtomobilčka. Z njim bodo urili svojo fino motoriko in se učili ocenjevati razdalje. Pri izogibanju oviram si razvijajo tudi svojo logiko. Futuristični videz in čudoviti dizajn avtomobilčka spodbujata pri otrocih razvoj ustvarjalnosti in domišljije.

Znamka Jada se uvršča med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Bogata ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Skupna dolžina29 cm
Na baterijeDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.