Avtomobilček na daljinsko vodenje Marvel RC Black Panther Lykan 1:16 Jada črn dolžina 29 cm od 6 rokov

Opis izdelka

Avtomobilček na daljinsko vodenje RC Black Panther v čudoviti črni barvi bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 6. leta starosti. Pristen RC model je nastal po navdihu avtomobila Lykan Hypersport, dodelan dizajn z licenco studia Marvel pa bo razveselil navdušence filma Black Panther. Priročno 2-kanalno daljinsko vodenje deluje na frekvenci 2,4 GHz, avtomobilček pa se lahko premika naprej, nazaj in levo, desno. Maksimalna hitrost avtomobilčka doseže 9 km/h, opremljen pa je s tehnologijo USB polnjenja, del paketa pa so tudi baterije za daljinec.

Precizno dodelani detajli na avtomobilčku z logotipom kralja Wakande na pokrovu bodo otrokom priskrbeli čudovita doživetja pri vsakodnevni zabavi. Skupna dolžina modela v merilu 1:16 znaša 29 cm, proizveden pa je iz trdne in trpežne plastike. Ljubitelji filma Avengers bodo preverili svojo spretnost in natančnost pri vodenju avtomobilčka. Z njim bodo urili svojo fino motoriko in se učili ocenjevati razdalje. Pri izogibanju oviram si razvijajo tudi svojo logiko. Futuristični videz in čudoviti dizajn avtomobilčka spodbujata pri otrocih razvoj ustvarjalnosti in domišljije.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Skupna dolžina29 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,81 kg
TipBattery included: 2x 1,5V R6 + 3,7V 360mAh-Li-Ion
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.