Avtomobilček na daljinsko upravljanje RC Nissan Skyline GTR Fast & Furious Jada modro srebrn dolžina 19 cm 1:24

Opis izdelka

Avtomobilček na daljinsko upravljanje RC Nissan Skyline GTR v modro srebrni barvi bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 6. leta starosti. Realistični RC model je nastal po predlogi pravega modela avtomobila, ki so ga uporabili pri snemanju filma Fast & Furious. Priročno 2-kanalno daljinsko vodenje deluje na frekvenci 2,4 GHz, avtomobilček pa se lahko premika naprej, nazaj, levo in desno. Maksimalna hitrost avtomobilčka je 8,2 km/h. Precizno dodelani detajli na avtomobilčku s filmskim motivom bodo otrokom priskrbeli čudovita doživetja pri vsakodnevni zabavi.

Skupna dolžina modela v merilu 1:24 znaša 19 cm, proizveden pa je iz trdne in trpežne plastike. Ljubitelji filma Hitri in drzni bodo preverili svojo spretnost in natančnost pri vodenju avtomobilčka. Z njim bodo urili svojo fino motoriko in se učili ocenjevati razdalje. Pri izogibanju oviram si razvijajo tudi svojo logiko. Za delovanje potrebuje avtomobilček 3 baterije tipa 1,5V LR03 (AAA) in 2 bateriji tipa 1,5V LR6 (AA), ki niso priložene kompletu.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Bogata ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Dimenzije paketa25*12*12 cm
Skupna dolžina19 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasrebrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.