Avtomobilček avtodom Hymer B-Class Majorette z zvokom in lučko dolžina 19 cm

Opis izdelka

Avtomobilček avtodom Hymer B-Class francoskega proizvajalca Majorette bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Uradno licencirani model avtodoma znamke Hymer je proizveden po dejanskem modelu, njegov pristen dizajn pa bo prevzel otroke in odrasle. Vrhunska kovinska karoserija v kombinaciji z gumiranimi kolesi in vrati, ki se odpirajo, deluje pristno, avtomobilček pa ne bo razveselil le otrok, ampak tudi zbiratelje. Sivo-moder avtodom daje zvoke in sveti, zahvaljujoč čemur bo otroke zabaval leta in leta.

Skupna dolžina avtomobilčka je 19 cm, vključeni pa sta tudi dve bateriji tipa AAA. Z avtomobilčkom se bodo otroci zabavali leta in leta, z njim se lahko igrajo samostojno ali pa ga vključijo v igro z avtomobilčki in stezami Majorette. Predstavlja odlično izbiro tudi za male in velike zbiratelje, ki se posvečajo zbiranju avtomobilčkov te priljubljene avtomobilske znamke. Otroci si pri igri z avtomobilčki razvijajo tehnično predstavnost, domišljijo in finomotorične spretnosti. Pristen videz avtomobilčkov Majorette in precizno dodelani detajli zagotavljajo visoko kakovost in vrhunski evropski dizajn.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja prvorazredne avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še leta in leta. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost19*5,5*7 cm
Skupna dolžina19 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Opomba2 x AAA batteries included
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.