Dodatni avtomobilček za fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery Set Smoby s tremi zamenljivimi karoserijami modra rumena ali zelena od 4 leta

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z elektronskim avtomobilčkom, ki je odličen dodatek za avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby. Lahko se premika po stezi tudi navzdol s sprednjim delom, pri vožnji sveti s sprednjimi in zadnjimi lučmi, tako da se lahko otroci z njim zabavajo tudi v temi. Dirkalni avtomobilček se ponaša z originalnim dizajnom, na izbiro je na voljo v treh barvah, v modri, rumeni in zeleni barvi. Cena velja za 1 avtomobilček, ob naročilu med opombami navedite svojo izbiro. Deluje na 3 baterije tipa AAA, ki so priložene kompletu. Kakovostni avtomobilček je proizveden iz nežne in hkrati trpežne plastike, tako da bo otrokom prinašal veselje še leta in leta.

Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dodatki za avtosteze FleXtrem razširjajo igralne možnosti, otroci lahko vključijo svojo ustvarjalnost in domišljijo pri izmišljanju različnih dirk in avtomobilskih tekmovanj. Igra konstruktorjev in dirkačev pomaga otrokom, da se približujejo svetu odraslih, se zabavajo ob dirkah in se ob gradnji kakovostnih stez za svoje avtomobilčke hkrati učijo zanašati sami nase. Pri igrah s prijatelji in sorojenci si dečki in deklice širijo tudi svoj besedni zaklad, izboljšujejo komunikacijske veščine in se učijo sodelovati na skupnem projektu.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa12*9*8 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.