Avtomobilčki mestni in namenski WOW Street Cars Majorette kovinski z vzmetenjem 7,5 cm dolžina set 5 vrst

Opis izdelka

Modeli mestnih in namenskih avtomobilčkov WOW Street Cars francoske znamke Majorette predstavljajo izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Uradno licencirani modeli avtomobilskih znamk prinašajo otrokom pristna doživetja pri igri dirkačev in šoferjev. Avtomobilčki imajo precizno dodelane detajle, ki bodo navdušili vsakega zbiratelja. Znamka Majorette ponuja otrokom 5-delni set kovinskih avtomobilčkov z različnimi modeli. Navedena cena velja za eno pakiranje s 5 avtomobilčki.

Z avtomobilčki Majorette lahko otroci popestrijo svoje igre z drugimi seti za sestavljanje in stezami, ali pa se z njimi igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov s svetovno znanimi znamkami športnih in klasičnih namenskih avtomobilov. Pri igri z avtomobilčki si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke, ki se bodo z avtomobilčki igrali v notranjih prostorih in na prostem. Dolžina vsakega modela meri 7,5 cm. 

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja vrhunske avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina7,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.