Avdio snemalnik Kidcorder Smoby snemanje in predvajanje glasu, pesmic in zvokov (brez radia) od 12 mes do 10 leta

Opis izdelka

Razveselite svoje otroke z interaktivno igračo, s katero se bodo igrali leta in leta! Otroški avdio snemalnik Kidcorder z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je originalna igrača, ki bo navdušila vse otroke od 12. meseca starosti, uporabljajo pa ga lahko vse do 10. leta starosti. S pomočjo avdio snemalnika lahko za svoje najmlajše posnamete vaš glas, pesmice ali druge zvoke, ki jih lahko kadarkoli predvajate. Snemalnik shrani kar 9 zvočnih posnetkov z maksimalno dolžino 5 minut. Skupna kapaciteta snemalnika je torej 45 minut. Kidcorder je zasnovan v čudoviti beli barvi z barvnimi tipkami, ki so označene s številkami od 1 do 9 ter tipkami za snemanje in nastavitev glasnosti predvajanja. Sestavlja ga tudi priročno zeleno držalo, s katerim ga lahko preprosto prenašate. 

Možnosti uporabe Kidcorderja:

  • uspavanke – starši lahko na Kidkorder posnemajo svoj glas med petjem uspavank. Najmlajši otroci lahko tako mirno zaspijo ob znanem glasu mamice ali očka.
  • pesmice – večji otroci lahko zaplešejo ob ritnih priljubljene pesmice in pojejo skupaj z njimi ter se tako učijo novih besed.
  • zgodbe in pravljice – za otroke, ki obožujejo pravljice, ampak še ne znajo sami brati. Starši lahko pravljico preberejo, jo posnamejo in nato predvajajo otroku, ki hkrati sledi sličicam v knjigi.
  • karaoke – za igro več otrok, kjer lahko petje najljubših pesmic posnamejo in kasneje ocenijo, kdo je najboljši.
  • sporočila in opozorila – spomnite svoje najbližje na njihove dolžnosti, na katere ne smejo pozabiti. Za vsakega družinskega člana lahko določite številko, pod katero mu boste lahko puščali sporočila.
  • poučna konzola – posnemite svojim otrokom različna zanimiva dejstva in informacije iz sveta. Poslušajo jih lahko kadar koli, s tem pa se bodo hitreje naučili novih zanimivosti.
  • kviz znanja – ustvarjalnosti pustite prosto pot. V avdio rekorder posnemite vprašanja za otroke, na katera lahko odgovori in si nato predvaja pravilni odgovor, ki ga shranite s pomočjo tipke.
  • kaj je to/kdo je to? – posnemite različne zvoke in glasove, ki jih morajo otroci pravilno uganiti. Tako se bodo naučili prepoznavati različne zvoke in urili svoj sluh.
  • katera barva/številka? – ker ima vsaka tipka svojo barvo in številko, lahko starši za posamezno tipko posnamejo, katere barve je. Potem izzovejo otroke, sa bi našli tipko s pravo barvo, tipka bo nato predvajala odgovor, otroci pa bodo ugotovili, če so pravilno odgovorili. Na ta način se bodo naučili prepoznavati različne barve, prav tako pa lahko v igro na enak način namesto barv, vključite številke.

Kidcorder Smoby je za najmlajše otroke absolutno varen, ne daje nobenega škodljivega sevanja, nima radio frekvence, tako da ga lahko svojemu otroku položite tudi v posteljico. Dečki in deklice se bodo z njim lahko igrali kadar koli. Je lahek za prenašanje, lahko ga vzamete s seboj na obiske, izlete in počitnice, je zvesti sopotnik tudi na poti, zahvaljujoč kateremu bodo otroci mirni, poslušanje različnih posnetkov pa jim bo pritegnilo pozornost. Otroci si z njim razvijajo svojo koncentracijo, logično mišljenje in spomin, pri vsakodnevnem poslušanju pa si širijo svoj besedni zaklad. Z avdio snemalnikom se bodo naučili samostojnosti – naučili se bodo njegove uporabe, pri snemanju lastnih pesmic in zvokov pa bodo uporabljali svojo domišljijo in ustvarjalnost. Interaktivni snemalnik je dimenzij 16*12*4 cm in deluje na 3 AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu. Za priklop slušalk potrebujete avdio konektor.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače in dodatke originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost16*12*4 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 not included
Barvabela
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.