Avtomobilček Mitsubishi Eclipse 1995 Fast & Furious Jada kovinski z odpirajočimi vrati dolžina 20 cm 1:24

Opis izdelka

Avtomobilček Mitsubishi Eclipse 1995 bo navdušil vse zbiratelje modelov avtomobilčkov in otroke od 8. leta starosti. Model kovinskega avtomobilčka z dolžino 20 cm je nastal po navdihu filmske serije Fast & Furious in bo dečke očaral že na prvi pogled. Originalni avtomobilček v zeleni barvi ima odpirajoča vrata, pokrov motorja in prtljažnik. Precizno dodelani detajli na avtomobilčku bodo otrokom priskrbeli pristna doživetja pri igri s svojimi najljubšimi akcijskimi junaki.

Model avtomobilčka v merilu 1:24 odlikuje prvovrstna kakovost, vaši družini bo služil leta in leta. Je odlična izbira za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov. Pri igri z avtomobilčki Jada si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke, ki bodo na igriv način spoznavali avtomobilske znamke in junake iz filmov Hitri in drzni.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Skupna dolžina20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.