Aquapark za kopalno kad Povodni konj Hippo Little Smoby z vodnim mlinom in 3 skodelicami od 12 mes

Opis izdelka

Aquapark za v kopalno kad francoskega proizvajalca Smoby je popolna igrača, s katero se bodo dečki in deklice od 12. meseca starosti dalje zabavali med kopanjem v banjici. Kopalna igrača s povodnim konjem je opremljena z rumeno posodo za vodo, iz katere po pipi priteče voda v 2 vodna mlinčka. V paketu so tudi 3 plastični kozarčki z različnimi premeri (7,2 cm,  6,4 cm in 7,5 cm) s katerimi otroci napolnijo posodo z vodo. Ob kopanju se bodo zabavali tudi pri ustvarjanju originalnih slapov in se učili prilagajati smer toka vode. 

Vodni aquapark iz kolekcije Little Smoby je prilagojen potrebam najmlajših otrok, ki bodo z njo povadili fino motoriko in logiko. Proizveden je iz trdne in trpežne plastike z zaobljenimi robovi, njegova površina je nežna na dotik, zato se bodo z njim otroci varno igrali. Vodna igrača je opremljena tudi z 2 priseskoma, s katerima se lahko preprosto namesti na površino banje ali tuš kabine. Pri vsakem kopanju lahko igračo preprosto umijete in obrišete. Otroški aquapark bo očaral dečke in deklice s svojimi čudovitimi pastelnimi barvami in francoskim dizajnom, ki spodbuja razvoj domišljije in predstavnosti. 

Dimenzije izdelka znašajo 25*13*33 cm. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa gladek in nežen do otroških rokic in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Lastnosti

  • originalna igrača za v kad v obliki povodnega konja
  • večja posoda za vodo
  • 3 plastični kozarčki
  • vodni mlinčki
  • priseski za pritrjevanje
  • iz trpežne, žametno nežne plastike
  • kakovostni francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25*13*33 cm
Dimenzije paketa24*11*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.