Kuhinjski aparati 100% Chef Ecoiffier opekač za vaflje kavomat in blagajna od 18 mes

Opis izdelka

Kuhinjski aparati 100% Chef bodo postali priljubljeni pripomočki za vse otroke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo različne igre poklicev. Set aparatov v sebi skriva bogati set, med katerimi se lahko otroci veselijo realističnega kavomata s kapsulami in skodelico, blagajne z mikrofonom, prav tako pa se bodo lahko igrali z opekačem z vaflji, ki jih bodo posladkali s stepeno smetano v dozi. Razveselili jih bodo rekviziti bankovcev in kovancev in replike službenega telefona, da bi bili videti kot na pravem delovnem mestu. Na zahtevne kupce čaka plačilna kartica, tako da jim ne bo treba plačevati v gotovini. Vsi dodatki so odlični pripomočki za otroške kuhinjice, trgovinice, restavracije in kavarne. Izdelani so iz kakovostne plastike, ki je trpežna in bo dolgo zdržala. 

S setom aparatov se bodo odlično zabavali, z njimi pa se se bodo igrali tudi bratci in sestrice ter prijatelji. Skupaj bodo ustvarili igro kuharjev, gostov in trgovcev, se učili odgovornosti in se približevali svetu odraslih. Izboljševali si bodo svoje komunikacijske veščine, logično mišljenje in socialni čut. Razumeli bodo, čemu so namenjeni posamezni dodatki, seštevali bodo denarce in pridobivali osnove upravljanja z denarjem, kar bo kasneje prišlo zelo prav. Prav tako pa si bodo razvijali fino motoriko in gibalne spretnosti, domišljijo in predstavnost.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec s svojim originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.