Aparat za pripravo vseh vrst mleka Milk Prep® Night Blue Beaba 420 ml nerjaveče 22°C/37°C/48°C moder od 0 mes

Opis izdelka

Priprava vseh vrst mleka za dojenčke že od njihovega rojstva dalje še nikoli ni bila lažja. Aparat za pripravo mleka Milk Prep® francoske znamke Beaba je edinstveni in predvsem praktičen pripomoček za pripravo katerega koli mleka. Hitro in brez težav boste z njim otrokom pripravili adaptirano mleko, materino mleko, mleko s čokoladnim priokusom ali pa tudi priljubljeni chai latté za odrasle.

Ta odličen aparat Milk Prep® v temo modri barvi je kompaktnega dizajna in intuitiven za uporabo. Uporabljali ga boste pri otrocih že od njihovega rojstva dalje in ne boste ga znali prehvaliti. Zahvaljujoč integriranemu mešalniku je temperatura kontrolirana in zato ohrani tudi hranilne vrednosti materinega mleka. Aparat za pripravo mleka napitek ne le pogreje, ampak hkrati tudi razmeša vse grudice, ki bi morda ostale pri ročnem mešanju. Otroci bodo zahvaljujoč temu lahko uživali v popolnoma premešanem toplem mleku brez neprijetnih grudic.

Velika prednost tega aparata so 3 možnosti nastavitve temperature in le od vas je odvisno, ali boste mleko ogreli na 22 °C, 37 °C ali 48 °C. Sodobni in skrbni starši bodo poleg teh prednosti hvaležni tudi posodici za mleko z dvojno steno, ki je proizvedena iz nerjavečega jekla in kapacitete 420 ml. Aparat za pripravo mleka Beaba Milk Prep® v originalnem francoskem dizajnu je sestavljen iz prozornega tesnilnega pokrovčka, magnetnega mešalnika, ergonomskega ročaja, posodice za mleko iz nerjavečega jekla, grelnika in tipk, s katerimi se aparat upravlja. Posodo za mleko in mešalnik s pokrovčkom lahko perete v pomivalnem stroju.

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov in stolčkov za hranjenje pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da so njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enako zadovoljstvo priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • aparat za pripravo mleka
  • možnost nastavitve enotne temperature
  • primeren za adaptirano mleko, materino mleko in chai latté
  • preprečuje nastanek grudic
  • kapaciteta posode za mleko 420 ml
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Prostornina L0.42
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.