Delovna miza Activity Kiddieland z orodjem, glasbo in lučkami od 18 mes

Opis izdelka

Otroška delovna miza Activity znamke Kiddieland je igrača za otroke od 18. meseca starosti. Igrača ima dodelani in funkcionalni dizajn, ki bo razveselil vsakega igrivega otroka. Delovna miza deluje na baterije in razpolaga z različnimi zvočnimi in svetlobnimi efekti. Otroška delovna miza je hkrati odlična didaktična igrača, otroka uči razpoznavati oblike in barve, pomaga pri razvoju tipne zaznavnosti, fine motorike in logičnega mišljenja. Pestre barve pomagajo pri razvoju otroške fantazije in vplivajo na zdrav otrokov razvoj.

Vaš mali mojster lahko na delovni mizi Activity Kiddieland poskuša tolčenje, izvijanje in vstavljanje kock s sličicami v mizico v različne odprtine. Kocke lahko potem vzamete ven iz predala, ki se nahaja na spodnjem delu delovne mize. Del igrače je tudi otroška žaga in meter, na sprednjem delu delovne mize. Delovna miza ima čudovito embalažo, tako da je to primerno darilo za otroka.

Barvno orodje, ki ga otroci uporabljajo pri različnih opravilih, je maksimalno varno za samega otroka in okolico. Delovna miza daje zvoke kot pravo orodje med delom, na primer brusilec, vrtalnik in izvijač. Delovna miza je primerna za otroke od 18. meseca. Baterije so priložene kompletu.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovostni dizajn in dodelava
  • od 18. meseca
  • melodije, svetlobni in zvočni efekti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
Velikost28*17*29 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.