Letalo Activity Kiddieland z zvokom in lučko od 18 mes

Opis izdelka

Otroško letalo Activity Plane znamke Kiddieland je igrača z zvokom za otroke od 18. meseca starosti. Letalo daje zvoke kot pravo letalo pri vzletu in pristanku, igra čudovite melodije in sveti pri vrtenju propelerja. Igrača za najmlajše deluje na baterije, ki so priložene kompletu. To je privlačna igrača za male otroke, ki lahko figurice pilota in potnikov posadijo na sedeže in zaigrala bo tudi melodija. Pilot sedi v kokpitu in ima pred seboj krmilno ploščo.

Letalo je izdelano iz kakovostne plastike, ki ima zaobljene robove in je zato za otroke varna in hkrati nežna na dotik. To je čudovita interaktivna igrača, s katero se bodo malčki igrali ure in ure. Je čudovite barvne zasnove, bele z rdečim podvozjem. Dimenzije letala za otroke merijo 34*23*21 cm. Ta igrača bo zagotovo razveselila vsakega otroka, z igro se razvija fina motorika, logično mišljenje, spomin, gibalne sposobnosti in dojemanje povezav med zvoki, oblikami in barvami.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • dodelan dizajn
  • za otroke od 18. meseca
  • zvočni efekti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
Velikost34*23*21 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba3 x AAA batteries
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.