Puzzle 3D Sculpture Tutankamon Zlata izdaja Educa 160 delov

Opis izdelka

Čudovite in priljubljene 3D puzzle v motivu Tutankamona v edinstveni Zlati izdaji bo razveselil in presenetil ne le otroke od 7. leta starosti, ampak se bodo z njimi zabavali tudi odrasli, ki obožujejo vse, kar se tiče egipčanskih faraonov. Paket puzzel vsebuje bogati set kar 160 delčkov, s katerimi se preprosto ravna. Puzzle lahko sestavlja vsak samostojno, ali pa skupaj z družino in prijatelji. 3D puzzle Sculpture Tutankamon so narejene za vse ljubitelje puzzel, ki se bodo zahvaljujoč 3D obliki po pravilni sestavi vseh delčkov, lahko veselili originalne podobe Tutankamona. To pa še ni vse, v paketu se nahajajo tudi flomastri (moder in dva zlata), s katerimi lahko kip odlično pobarvate in mu dodate še posebno realistično podobo.

Sestavljanje puzzel je odličen način za preživljanje svojega prostega časa. Puzzle lahko sestavlja vsak sam, nič pa ne preprečuje, da bi pri sestavljanju sodelovala cela družina. Puzzle služijo predvsem sproščanju, prijetnemu oddihu in krati izboljšanju koncentracije in občutka za detajle. Sestavljanje prav tako izboljšuje spomin, krepi predstavnost in razvija domišljijo.

Puzzle španskega proizvajalca Educa so visokokakovostne izdelave, ki izpolnjuje potrebe zahtevnega navdušenca puzzel. Puzzle Educa so lahko odlično darilo za vaše bližnje ali pa z njimi lahko razveselite kar sami sebe. Ko je kip Tutankamona sestavljen, meri 22*22*14 cmŠpanski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa se nahajajo čudovite puzzle za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. Izberite najlepše puzzle, s katerimi boste razveselili samega sebe ali pa svoje bližnje. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo kar do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ne bo več treba bati, da bi bile vaše puzzle nepopolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Velikost22*14*22 cm
Skupna višina22 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov160
Barvazlata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.