Otroške puzzle 3D - Star Wars Darth Vader Black Educa side edition 160 delov

Opis izdelka

Pripravite se na razburljivo sestavljanje 3D puzzel v motivu strašljivega temnega gospodarja Darth Vaderja v posebni izdaji, Dark Side, ki je prav to, kar v svoji zbirki potrebuje vsak otrok od 7. leta starosti, in prav tako odrasli, ki obožujejo Star Wars. Puzzle bodo otrokom priskrbele kar 160 delčkov, s katerimi se preprosto ravna. Puzzle lahko sestavljate samostojno ali pa v skupini, s prijatelji in sorojenci. 3D puzzle Sculpture Darth Vader so narejene za vse ljubitelje puzzel, ki se bodo zahvaljujoč 3D obliki po pravilni sestavi vseh delčkov, lahko veselili odlično ujete podobe močnega Darth Vaderja. V paketu so tudi flomastri, s katerimi lahko sestavljen kip gospodarja teme Vaderja, pobarvali na črno.

Sestavljanje puzzel je odličen način za preživljanje svojega prostega časa. Puzzle lahko sestavlja vsak sam, nič pa ne preprečuje, da bi pri sestavljanju sodelovala cela družina. Puzzle služijo predvsem sproščanju, prijetnemu oddihu in krati izboljšanju koncentracije in občutka za detajle. Sestavljanje prav tako izboljšuje spomin, krepi predstavnost in razvija domišljijo.

Puzzle španskega proizvajalca Educa so visokokakovostne izdelave, ki izpolnjuje potrebe zahtevnega navdušenca puzzel. Puzzle Educa so lahko odlično darilo za vaše bližnje ali pa z njimi lahko razveselite kar sami sebe. Ko je kip Darth Vaderja sestavljen, meri 22*22*14 cmŠpanski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa se nahajajo čudovite puzzle za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. Izberite najlepše puzzle, s katerimi boste razveselili samega sebe ali pa svoje bližnje. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ne bo več treba bati, da bi bile vaše puzzle nepopolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.