Kiparske puzzle 3D Sculpture - Frozen 2 Disney Color edition 163 delčkov od 6 leta

Opis izdelka

Sestavljanje stilskih 3D puzzel v podobi priljubljene princeske Else bo zabavalo vsakega ljubitelja Disneyjevih risank že od 6. leta starosti dalje. Puzzle otrokom ponujajo kar 163 delčkov, ki so preprosti za uporabo. Puzzle lahko sestavljate samostojno ali pa v skupini, s prijatelji in sorojenci. 3D puzzle Sculpture Frozen 2 so ustvarjene za vse ljubitelje puzzel, ki se bodo zahvaljujoč 3D obliki po pravilni sestavi vseh delčkov, lahko veselili odlično zvesto ujete podobe princeske Else z risanke Frozen 2 (Ledeno kraljestvo). V paketu se nahajajo tudi barve, s katerimi sestavljen kip Else preprosto pobarvate.

Sestavljanje puzzel je odličen način za preživljanje prostega časa. Puzzle lahko sestavlja vsak sam, nič pa ne preprečuje, da bi pri sestavljanju sodelovala cela družina. Puzzle služijo predvsem sproščanju, prijetnemu oddihu in krati izboljšanju koncentracije in občutka za detajle. Sestavljanje prav tako izboljšuje spomin, krepi predstavnost in razvija domišljijo.

Puzzle španskega proizvajalca Educa so visokokakovostne izdelave, ki izpolnjuje potrebe zahtevnega ljubitelja puzzel. Puzzle Educa so lahko odlično darilo za vaše bližnje ali pa z njimi lahko razveselite tudi sami sebe. Ko je kip Else sestavljen, meri 22*17*23 cm. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzle in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa se nahajajo čudovite puzzle za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. Izberite najlepše puzzle, s katerimi boste razveselili samega sebe ali pa svoje bližnje. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse izgubljene delčke sestavljanke, ki v kompletu vsebuje več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bi bile popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Velikost22*17*23 cm
Skupna višina23 cm
Dimenzije paketa39*26*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov163
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.