Thomas and Friends

Vedro set Lokomotivček Tomaž s kanglicood 18 mes

Vedro set Lokomotivček Tomaž s kanglico od 18 mes
ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
5,99 €

Vedro komplet za v pesek s kanglico Lokomotivček Tomaž Mondo7 delov (višina 14 cm) od 18 mes

Vedro komplet za v pesek s kanglico Lokomotivček Tomaž Mondo 7 delov (višina 14 cm) od 18 mes
ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
5,99 €
-25 %
7,99 €

Komplet tenis na mivki Lokomotivček Tomaž Mondoz 2 loparjema in žogico

ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
3,99 €
-50 %
7,99 €

Vedro set Lokomotivček Tomaž Mondo6 delov (višina 17 cm) od 18 mes

ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
3,99 €
-33 %
5,99 €

Pravljična žoga Lokomotivček Tomaž Mondo23 cm

Pravljična žoga Lokomotivček Tomaž Mondo 23 cm
ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
2,99 €
-50 %
5,99 €

Vedro Lokomotivček Tomaž Mondosrednja velikost (višina 17 cm) od 18 mes

Vedro Lokomotivček Tomaž Mondo srednja velikost (višina 17 cm) od 18 mes
ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
1,99 €
-50 %
3,99 €

Nalagam priporočene kategorije

Otroški nasmeh je za nas najpomembnejši. In prav zato smo leta 2012 začeli s prodajo igrač. Zadnjih 5 let smo z njimi razveselili na tisoče otrok v Sloveniji in tujini.

Kmalu po odprtju naše spletne trgovine so k nam prišli trije Medvedki. Sorojenci Oli, Bruno in Mila so preizkusili vsako igračo, ki jo prodajamo pri nas. Prizanesli niso nobeni. Oli je mali pustolovec in zato so mu všeč igrače na kolesih. Zadolžen je za tricikleskirojepoganjalce in tudi za rolerje.

Bruno rad drsi po toboganu in svoj čas preživlja na svojem domačem igrišču. Je glavni preizkuševalec toboganov, otroških hišicgugalnic in peskovnikov. Obožuje kuhanje in svojega bratca in sestrico vedno preseneti s sladico, ki jo je sam ustvaril. Zato ni nič čudnega, da je preizkusil že vse naše otroške kuhinje. Tukaj pa je še Mila, naša "brihta". Samo z igro se je naučila tekoče po angleško in se zdaj uči še francosko. Mila ima najraje didaktične igračepuzzleotroške kocke in tujejezične igrače.

Vsi naši Medvedki pa obožujejo pravljice! Maša in medved je kar stalnica, ob gledanju katere, vsi trije sedijo s kakavom v eni roki in medenjaki v drugi. Princeske iz risanke Frozen, Ledeno kraljestvo, pa imajo rade vse gozdne živalce. Še sreča, da imamo tudi igrače z motivi risank za dečke in tudi za deklice.

Pri nas boste našli samo igrače prestižnih znamk, predvsem iz držav Evropske unije. Vaše otroke bodo očarale lesene igrače francoskega dizajna, Janod, in kakovostne igrače vodilnih proizvajalcev, kot so na primer Smoby, ki je tudi naš uradni partner, BIG in Educa. Njamlajši dojenčki pa se bodo zaljubili v mehke igrače znamke Kaloo. Mila, Bruno in Oli priporočajo!

Za vaše udobje smo poenostavili postopek naročila in plačila. Če imate kakršna koli vprašanja, stopite v stik z nami. Veselimo se vašega naročila!