Handy Manny

Lesene puzzle Handy Manny Educa2x16 delov

Lesene puzzle Handy Manny Educa 2x16 delov
ProizvajalecEduca
DostopnostNa zalogi
7,99 €
-38 %
12,99 €

Vedro set z žogo Handy Manny Mondo5 delov (višina 19 cm) od 18 mes

Vedro set z žogo Handy Manny Mondo 5 delov (višina 19 cm) od 18 mes
ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
5,99 €
-25 %
7,99 €

Vedro set s kanglico Handy Manny Mondo5 delov (višina 17 cm) od 18 mes

ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
5,99 €
-25 %
7,99 €

Vedro set Handy Manny Mondo6 delov (višina 19 cm) od 18 mes

Vedro set Handy Manny Mondo 6 delov (višina 19 cm) od 18 mes
ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
3,99 €
-42 %
6,99 €

Komplet tenis na mivki Handy Manny Mondoz 2 loparjema in žogico

ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
3,99 €
-50 %
7,99 €

Plavalni obroč napihljiv Handy Manny Mondo50 cm od 10 mes

ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
2,99 €
-50 %
5,99 €

Napihljiva žoga Handy Manny Mondo50 cm

ProizvajalecMondo
DostopnostNa zalogi
2,99 €
-40 %
4,99 €

Nalagam priporočene kategorije

Otroški nasmeh je za nas najpomembnejši. In prav zato smo leta 2012 začeli s prodajo igrač. Zadnjih 7 let smo z njimi razveselili na tisoče otrok v Sloveniji in tujini.

Kmalu po odprtju naše spletne trgovine so k nam prišli trije Medvedki. Sorojenci Oli, Bruno in Mila so preizkusili vsako igračo, ki jo prodajamo pri nas. Prizanesli niso nobeni. Oli je mali pustolovec in zato so mu všeč igrače na kolesih. Zadolžen je za tricikleskirojepoganjalce in tudi za rolerje.

Bruno rad drsi po toboganu in svoj čas preživlja na svojem domačem igrišču. Je glavni preizkuševalec toboganov, otroških hišicgugalnic in peskovnikov. Obožuje kuhanje in svojega bratca in sestrico vedno preseneti s sladico, ki jo je sam ustvaril. Zato ni nič čudnega, da je preizkusil že vse naše otroške kuhinje. Tukaj pa je še Mila, naša "brihta". Samo z igro se je naučila tekoče po angleško in se zdaj uči še francosko. Mila ima najraje didaktične igračepuzzleotroške kocke in tujejezične igrače.

Vsi naši Medvedki pa obožujejo pravljice! Maša in medved je kar stalnica, ob gledanju katere, vsi trije sedijo s kakavom v eni roki in medenjaki v drugi. Princeske iz risanke Frozen, Ledeno kraljestvo, pa imajo rade vse gozdne živalce. Še sreča, da imamo tudi igrače z motivi risank za dečke in tudi za deklice.

Pri nas boste našli samo igrače prestižnih znamk, predvsem iz držav Evropske unije. Vaše otroke bodo očarale lesene igrače francoskega dizajna, Janod, in kakovostne igrače vodilnih proizvajalcev, kot so na primer Smoby, ki je tudi naš uradni partner, BIG in Educa. Njamlajši dojenčki pa se bodo zaljubili v mehke igrače znamke Kaloo. Mila, Bruno in Oli priporočajo!

Za vaše udobje smo poenostavili postopek naročila in plačila. Če imate kakršna koli vprašanja, stopite v stik z nami. Veselimo se vašega naročila!