Baby Driver

Tricikel s potiskom Baby Driver Comfort Blue Smobyz EVA kolesi in intuitivnim obvladovanjem moder

ProizvajalecSmoby
DostopnostNa zalogi
89,99 €
-34 %
136,99 €

Tricikel s potiskom Baby Driver Comfort Pink Smobyz EVA kolesi in intuitivnim obvladovanjem 10 meseca rožnati

ProizvajalecSmoby
DostopnostNa zalogi
89,99 €
-34 %
136,99 €

Tricikel Baby Driver Smobys strehico moder od 10 mes

ProizvajalecSmoby
DostopnostNa zalogi
86,99 €
-36 %
136,99 €

Tricikel Baby Driver Smobys strehico rožnato-siv od 10 mes

ProizvajalecSmoby
DostopnostNa zalogi
79,99 €
-41 %
136,99 €

Tricikel Baby Driver Confort Smobyrdeč od 10 mes

ProizvajalecSmoby
DostopnostNa zalogi
73,99 €
-45 %
136,99 €

Tricikel Be Fun Confort Smobyrožnati od 10 mes

Tricikel Be Fun Confort Smoby rožnati od 10 mes
ProizvajalecSmoby
DostopnostNa zalogi
47,99 €
-30 %
68,99 €

Nalagam priporočene kategorije

Otroški nasmeh je za nas najpomembnejši. In prav zato smo leta 2012 začeli s prodajo igrač. Zadnjih 7 let smo z njimi razveselili na tisoče otrok v Sloveniji in tujini.

Kmalu po odprtju naše spletne trgovine so k nam prišli trije Medvedki. Sorojenci Oli, Bruno in Mila so preizkusili vsako igračo, ki jo prodajamo pri nas. Prizanesli niso nobeni. Oli je mali pustolovec in zato so mu všeč igrače na kolesih. Zadolžen je za tricikleskirojepoganjalce in tudi za rolerje.

Bruno rad drsi po toboganu in svoj čas preživlja na svojem domačem igrišču. Je glavni preizkuševalec toboganov, otroških hišicgugalnic in peskovnikov. Obožuje kuhanje in svojega bratca in sestrico vedno preseneti s sladico, ki jo je sam ustvaril. Zato ni nič čudnega, da je preizkusil že vse naše otroške kuhinje. Tukaj pa je še Mila, naša "brihta". Samo z igro se je naučila tekoče po angleško in se zdaj uči še francosko. Mila ima najraje didaktične igračepuzzleotroške kocke in tujejezične igrače.

Vsi naši Medvedki pa obožujejo pravljice! Maša in medved je kar stalnica, ob gledanju katere, vsi trije sedijo s kakavom v eni roki in medenjaki v drugi. Princeske iz risanke Frozen, Ledeno kraljestvo, pa imajo rade vse gozdne živalce. Še sreča, da imamo tudi igrače z motivi risank za dečke in tudi za deklice.

Pri nas boste našli samo igrače prestižnih znamk, predvsem iz držav Evropske unije. Vaše otroke bodo očarale lesene igrače francoskega dizajna, Janod, in kakovostne igrače vodilnih proizvajalcev, kot so na primer Smoby, ki je tudi naš uradni partner, BIG in Educa. Njamlajši dojenčki pa se bodo zaljubili v mehke igrače znamke Kaloo. Mila, Bruno in Oli priporočajo!

Za vaše udobje smo poenostavili postopek naročila in plačila. Če imate kakršna koli vprašanja, stopite v stik z nami. Veselimo se vašega naročila!