Vrtiljak za posteljico Rožica Cotoons Smoby z glasbo in lučko moder/rožnat od 0 mes

Opis izdelka

Vrtiljak z metulji Flower Cotoons Smoby za posteljice je odlična otroška igrača, ki bo zabavala vsakega dojenčka, dečka in deklico, ki jim bo pomagala, da bodo lažje zaspali. Otroški vrtiljak je izdelan kot model rože z metuljčki modre ali rožnate barvne kombinacije, ki jo izberete po želji.

Otroški vrtiljak za nad posteljico se ponaša s kakovostno izdelavo in čvrsto držalo za okvir na otroško posteljico, tako da staršem ni treba skrbeti za varnost svojega otroka. Vrtiljak za dojenčka razpolaga s svetlobnimi in zvočnimi efekti, ki jih starši lahko obvladujejo in razveseljujejo svoje malčke z mehko in prijetno svetlobo, ki se odseva na strop sobice. Svetloba je prilagojena dojenčkovim očem. Otroški vrtiljak daje tudi prijetne, nemoteče melodije, ki so ugodne za dojenčkov mirni spanec.

Vrtiljak za otroke razpolaga tudi s funkcijo uprizarjanja leta metuljev, obešenih na rožici, s čimer so bodo otroci izjemno zabavali, dokler ne bodo zaspali. Priloženo je tudi priročni daljinec, s katerim bodo starši vrtiljak lahko ugasnili, ne da bi mogli vstajati in motiti dojenčkov spanec. Otroški vrtiljak pri dojenčkih razvija domišljijo in predstavnost, h krati pa pripomore k temu, da bi lažje in hitreje zaspal. Dimenzije otroškega vrtiljaka z metuljčki merijo 46*22*57 cm. Baterije niso del paketa.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo, prijetno zaobljenimi robovi in odličnim občutkom za igro. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, zaradi česar so postale priljubljene pri tisočih otrok. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo originalnega francoskega dizajna otroških igrač, zaradi česar se razlikuje od konkurence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost46*22*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa40*10*35 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,12 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR6, 2 x AAA/LR03 not included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.