Vrtiljak za posteljico Perle-Musical Mobile Kaloo glasbeni 35 cm v darilni embalaži za najmlajše

Opis izdelka

Kaloo glasbeni vrtiljak Perle-Musical Mobile je čudovita igrača, primerna za najmlajše otroke od 0 meseca. Je velikosti 35 cm, sestavlja pa ga tudi priročna palica za namestitev na posteljico. Na vrtiljaku visijo živalce, medvedek, zajček, lunica in srček. Vsi elementi se lahko obračajo, vrtiljak pa bo zagotovo navdušil vsakega malčka. Otroci so po rojstvu izjemno občutljivi na zunanje dražljaje, saj se trudijo spoznavati svojo okolico, spoznavati nov še neznani svet. Ravno igralni vrtiljak za dojenčke lahko sodeluje pri razvoju otroka že od njegove zgodnje starosti, zahvaljujoč njemu se bodo dojenčki naučili prepoznavati zvoke, oblike in površine. Igrače na vrtiljaku so nežne in mehke za otroško kožo. Igrača za najmlajše je zapakirana v čudovito darilno embalažo, zato lahko z njim brez skrbi obdarite tudi svoje najbližje, brez odvečnih skrbi glede zavijanja.

Igra s plišastimi igračkami je pomembna za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost in razvija spretnosti ter sposobnosti. Ker se otrokov sluh začne razvijati že v materinem trebuhu, je po rojstvu občutljiv tudi na najmanjše in najnežnejše zvoke že od prvega dne. Hitro prepozna različne melodije in pesmi, pa tudi glasove, ki mu govorijo. Pojoči vrtiljak za posteljico je odličen za miren spanec in sladke otrokove sanje. Najmlajši otroci imajo pri uspavanju ob sebi radi pomirjujoče barve, ki jih vsebuje tudi vrtiljak za dojenčke Kaloo, ki je zasnovan v čudoviti sivi in beli barvi. Ta otroški vrtiljak lahko zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in mehki površini postane najboljši prijatelj v sanjah vsakega najmlajšega otročka.

Kaloo je francosko podjetje, ki že več kot 16 let izdeluje mehke plišaste igrače iz kakovostnih materialov, edinstvenega dizajna. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Kaloo so izpolnjene sanje vsakega otroka, pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč igračam Kaloo počutijo dobro in varno.

Lastnosti

  • nežna igrača za otroško posteljico
  • primerno za najmlajše otroke od 0. meseca
  • čudovita barvna zasnova
  • velikost 35 cm
  • idealno za miren spanec najmlajših
  • igra prijetne melodije
  • v darilni embalaži
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • čiščenje z mokro krpo in milnico, da se igralna površina ne bi poškodovala
  • edinstveni francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost35 cm
Dimenzije paketa39*31*10 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabiela,šedá
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.