Otroški voziček za vlečenje Toy Story Smoby s vedro setom za peskovnike (vedro višina 17 cm) od 18 meseca zeleni

Opis izdelka

Otroški voziček za vlečenje Toy Story priznanega francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse dečke in deklice od 18. meseca starosti. Originalni zeleni voziček je zasnovan v motivu animiranih junakov iz risanke Toy Story, katerih dogodivščine obožujejo otroci po celem svetu. Del seta je tudi zeleno vedro, na katerem se nahajata najbolj priljubljena junaka – kavboj Woody in Buzz Lightyear. Voziček na koleščkih ima priročen ročaj rumene barve, zahvaljujoč kateremu ga lahko malčki odvlečejo kamorkoli, saj je prilagojen otroškim rokicam.

V voziček se bo brez težav umestilo veliko peska, in tudi igrače, ki jih lahko mali otroci odpeljejo na peskovnik ali otroško igrišče. Vedro vsebuje sito za presipavanje peska, lopatko, grabljice in moder modelček v obliki junaka Lightyearja. Vsi dodatki se popolnoma podajo vozičku, tvorijo čudoviti set, s katerim se bodo vaši malčki igrali še leta in leta. Z igro z vozičkom in vedro setom se pri otrocih razvijata domišljija in predstavnost, in prav tako fina motorika. Ob igri s sorojenci in prijatelji se izboljšujejo komunikacijske spretnosti. Višina vedra meri 17 cm.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost44*27*24 cm
Skupna dolžina44 cm
Višina vedra17 cm
Teža0,9 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.