Voziček Maša in medved Landau Smoby za dojenčka globok (58 cm ročaj) rožnato-bel od 18 mes

Opis izdelka

Globoki voziček Smoby Maša in medved je čudovita igrača v nežnih barvah, primerna za deklice od 18. meseca starosti. Dekliški voziček je rožnato bele barve, višina ročaja znaša 58 cm, kar ga naredi idealnega za najmlajše deklice. Rožnati zgornji del vozička za dojenčke lahko premaknete gor ali pa dol. Voziček skriva v sebi tudi snemljivo košarico za dojenčka in plastičen predalček na spodnjem delu, kamor lahko deklice pospravijo različne drobnarije za sprehode s svojim dojenčkom. Voziček za dojenčka ima kakovosten in trpežen kovinski okvir, ročaj in kolesa pa so narejena iz kakovostne plastike. Dandanes je risanka Maša in medved izjemno priljubljena med vsemi otroki, zato se vaša mala princeska ne bo mogla upreti temu vozičku s sličicami iz risanke. Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, saj so priljubljeni med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka.

S skrbjo za dojenčke se deklice približujejo svetu odraslih in ugotavljajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. Ko se z dojenčkom podajo na sprehod s čudovitim vozičkom Smoby, razvijajo svoje gibalne sposobnosti, fino in grobo motoriko ter imajo več možnosti, da svoj prosti čas preživijo na svežem zraku. Z vozičkom Maša in medved v svetlih in veselih barvah bo vaša mala deklica izstopala prav na vsakem sprehodu in otroškem igrišču. Za čiščenje delov vozička iz blaga priporočamo uporabo vlažne krpe. Risanka Maša in medved je dandanes zelo priljubljena pri otrocih s celega sveta. Maša je navihana deklica, ki rada kaj ušpiči, se rada giba, jé sladkarije in veliko sprašuje. Njen prijatelj medved Miša je bivši cirkuški medved, ki v gozdu (neuspešno) išče zaslužen počitek. Z navihano Mašo na koncu postaneta prijatelja in skupaj preživljata raznovrstne dogodivščine.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače Smoby imajo zaobljene robove, ki služijo kot zaščita pred poškodbami najmlajših otrok, da bi se lahko varno igrali. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov.

Lastnosti

  • edinstveni voziček za dojenčka
  • za dojenčka z velikostjo 42 cm
  • dizajn pravega globokega vozička za dojenčka
  • v živih barvah rožnate, zelene in nežne bele
  • kvaliteten francoski izdelek
  • kolesa so trpežna
  • izdelan iz trpežne, ampak nežne plastike v kombinaciji s kovino
  • kovinski okvir
  • višina ročaja je 58 cm
  • idealen za vse male mamice
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost38*58*57 cm
Skupna višina58 cm
Dimenzije paketa35*23*60 cm
Višina ročaja58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,50 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.