Voziček za dojenčka Landau Baby Nurse Zlata izdaja Smoby globok

Opis izdelka

Voziček za dojenčka Baby Nurse Zlata izdaja z delavnice francoskega proizvajalca Smoby je primeren za deklice od 3. leta starosti, ki se rade igrajo z dojenčki in si želijo lastnega vozička. Klasični globoki voziček je stabilen in je nežnih barv v rožnatih odtenkih, ki bo v kombinaciji z belo barvo pritegnil pozornost vseh malih mamic. Strehica vozička in prekrivalo v beli barvi z nežnim barvnim potiskom zvezdic, metuljčkov in srčkov ima rob zlate barve, s čimer cel voziček za dojenčke pridobi izredno moderen in privlačen videz. Višina ročaja vozička je 77 cm. Skupna višina vozička znaša 68 cm, širina 45 cm, namenjen pa je prevažanju dojenčka z velikostjo 42 cm. Voziček je izredno uporaben dodatek za otroke, saj ga lahko otroci uporabljajo kot klasičen globoki voziček za dojenčke.

Je trden in stabilen, primeren za igrače dojenčke. Pod vozičkom za otroke je priročen predalček, ki ga lahko otroci uporabijo za shranjevanje pripomočkov za dojenčka in tudi drugih igrač.  Voziček za otroškega dojenčka je kakovostni francoski izdelek, narejen z občutkom za francoski dizajn, s čvrsto kovinsko konstrukcijo, v kombinaciji s trpežno plastiko. Plastika igrače je kakovostna in žametna na dotik. To je realistična replika pravega otroškega vozička. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Zato je voziček nepogrešljiv dodatek za vsako malo princesko, ki želi svojega dojenčka popeljati na sprehod.

Izdelki Smoby so visoko kakovostni in imajo evropske certifikate kakovosti. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. Smoby je priznana francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. Seznanja s človeškimi občutki, igra mamic s tem posnema odrasle. Tako se lahko izoblikuje pristen odnos med njima. Mere vozička za otroke Baby Nurse Zlata izdaja znašajo 68*45*77 cm. Smoby globoki voziček za dojenčke je odlično darilo tudi za vašo deklico.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost68*45*77 cm
Skupna višina107cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja77 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32-42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.