Voziček za dojenčka Baby Nurse Zlata izdaja Smoby globoki (56 cm ročaj) od 18 mes

Opis izdelka

Otroški globoki voziček za dojenčke Baby Nurse je stabilen in trden voziček za dojenčke za igranje, primeren za deklice od 18. meseca starosti. Izdelan je v živih odtenkih rožnate barve v kombinaciji s sivo. Je zelo uporaben dodatek za igre otrok. Mala mamica bo v njem lahko prevažala svojega dojenčka doma in zunaj. Klasični globoki voziček za dojenčke je nežne zaobljene oblike. Višina ročaja vozička za otroke meri 56 cm. Primeren je za dojenčka velikosti do 42 cm. Čudovit dodatek otroškega vozička je pokrivalo na zgornjem delu, ki bo varovala dojenčka pred mrazom. Pokrivalo za voziček za dojenčke je bele barve z barvnim potiskom.

Pod vozičkom za otroke je praktičen mali prostor za shranjevanje, ki ga lahko otroci uporabijo za prenašanje dodatkov, ali pa drugih igrač. Voziček za otroškega dojenčka je kakovostni francoski izdelek, narejen z občutkom za francoski dizajn, s čvrsto plastiko konstrukcijo. Plastika igrače je kakovostna in žametna na dotik. To je realistična replika pravega otroškega vozička. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Voziček za dojenčka je odličen dodatek za vsako malo princesko, ki želi svojega dojenčka popeljati na sprehod.

Za izdelke Smoby je značilna visoka kakovost in so nosilci evropskih certifikatov kakovosti. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. Smoby je ugledna francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. Seznanja s človeškimi občutki, igra mamic s tem posnema odrasle. Z njim lahko vzpostavi pravo povezavo. Dimenzije vozička za otroke Baby Nurse merijo 35*52*56 cm.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost35*52*56 cm
Skupna višina56 cm
Dimenzije paketa36*24*50 cm
Skupna dolžina52 cm
Višina ročaja56 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,14 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32-42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.