Vodna igra Waterplay Rotterdam BIG zložljiva z ladjicami modra

Opis izdelka

BIG zložljiva igra Waterplay Rotterdam je odlična igrača, primerna za otroke od 3. leta starosti. Ta vodna igrača predstavlja kanale za ladjice, s katerimi se bodo otroci zabavali od jutra do večera. Waterplay Rotterdam prihaja v setu s čudovito ladjico s kapitanom, ki jo vozi. Ko so kanali napolnjeni z vodo, lahko po celem krogu plujeta tudi dve ladjici, kjer sta hitra vožnja in dirka nekaj povsem vsakdanjega. Set je čudovite modre barve in je Izdelan iz kakovostne umetne mase z UV filtrom. Mere otroške igrače znašajo 90*50*9 cm, preprosta je za sestavljanje in zlaganje. Vodni kanali so vodotesni, tako da se vam ni treba bati, da bo voda iztekala ven. Otroci se bodo lahko do sitega naigrali igre pomorščakov.

Otroci lahko z vodnim kolesom spremenijo smer  vožnje in se tako na zabaven način naučijo, kako nastanejo valovi. Ta odličen vodni sistem za igro bo zagotovil zabavo, saj vsebuje to, kar otroci obožujejo: vodo in ladjice. Veliko se bodo lahko naučili o moči in gibanju vode, o tem kako stvari delujejo, razvija se njihova ustvarjalnost in predstavnost. Igrača je zahvaljujoč svoji velikosti izjemno priročna, otroci jo lahko poleti odnesejo ven in se igrajo na svežem zraku, z njo pa bodo skrajšali tudi dolge zimske večere v notranjih prostorih.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima mednarodno vodilni položaj po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov. Otroške igrače BIG imajo zajamčeno 3-letno garancijo. Uporabljena plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo ta igrača obdržala žive barve še dolga leta kot prvi dan.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost90*50*9 cm
Skupna višina9 cm
Dimenzije paketa55*45*45
Skupna dolžina90 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,4 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024AQ0270 Plachetnica
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.