Vodna igra Waterplay Amsterdam BIG zložljiva s figuricami modra

Opis izdelka

S sestavljivo vodno igro Waterplay Amsterdam znamke BIG bodo vaši otroci doživeli veliko mokre zabave. Sestavljiva vodna steza bo otrokom priskrbela veliko zabave že pri samem sestavljanju, posamezni delčki imajo patentirane spoje, ki preprečujejo uhajanje vode. Sestav vodne steze vsebuje dve ročni vodni črpalki, s katerima se ustvari vodni tok, da lahko ladjice divje brzijo po vodnih kanalih. Vodna igra vsebuje štiri tipe ladjic in eno transportno letalo. Prevozna sredstva lahko krmarijo trije različni kapitani. Za preusmeritev vodnega toka in smeri plovil služijo vodne ovire, ki so prav tako del paketa. Da bi bila vožnja še bolj divja, lahko vodo poganjate tudi z ročno gonilko. Sistem kanalov ima naklon, da bi ladjice pridobile hitrost in urno preplavale cel sistem. Po plovbi so lahko zasidrane v pristanišču ali pri jezu.

Vodna igra WaterPlay Amsterdam znamke BIG vsebuje skupaj kar 61 delčkov. Igrača je žive modre barve, ki spominja na otroške igre v vodi. Dodatki kot na primer vodne ovire so rumene barve. Sestavljiva vodna steza je primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Zahvaljujoč izjemnim meram 175 x 143 x 27 cm gre za res veliko igračo, s katero se bo igralo več otrok naenkrat. Otroška vodna igra Amsterdam BIG je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da igrača skozi leta ne bi izgubila čudovitih barv, niti če bo nanjo pripekalo sonce. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Znamka BIG je prepričana v svojo kakovost, zato omogoča 3-letno nadstandardno garancijo.

Vodno igro Amsterdam BIG je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč so zdravju neškodljivi, lahko pa se tudi reciklirajo. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost175*143*27 cm
Skupna višina27 cm
Dimenzije paketa60*40*56 cm
Skupna dolžina175 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,2 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024AQ0270 Plachetnica
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.