Tricikel na verižni pogon Zooky Classic Smoby rdeč od 16 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel francoskega proizvajalca Smoby je klasični tricikel na verižni pogon Zooky Classic, rdeče-srebrne barve. Tricikel deluje na verižni pogon, kot vsak tricikel s tradicionalnim dizajnom. Sprednje kolo ima možnost prostega teka. To je klasičen tricikel s trdno kovinsko konstrukcijo, s katerim se lahko vsi otroci vozijo leta in leta. Že od 16. meseca otrokove starosti, ko je malček še majhne in ni zmožen samostojno voziti, ga starši potiskajo s pomočjo potisne palice. Tricikel raste skupaj z otrokom. Smoby Zooky Classic bodo otroci uporabljali že od njihovega 36. meseca starosti dalje. Čudovita živahna rdeča barva tricikla je primerna za dečke in deklice, ki obožujejo gibanje na svežem zraku. Na začetku starši otroku pomagajo s potiskanjem s pomočjo vodila, hkrati pa s tem tricikel usmerjajo in nadzorujejo hitrost. Otroci se udobno naslanjajo na visoko naslonjalo in so pripeti s tritočkovnim varnostnim pasom. Krmilo tricikla lahko tudi zablokirate in tako bodo starši obvladovali smer vožnje. Krmilo tricikla kot tudi sedež je nastavljiv po višini.

Otrokova varnost je zagotovljena s tritočkovnim varnostnim pasom, s katerim je pripet na sedež. Za večjo stabilnost sedenja ima tricikel zvišano naslonjalo, ki ga lahko kasneje tudi snamete. Otroci lahko že od približno svojega 24. meseca starosti vozijo popolnoma samostojno. Otroci starosti 24. mesecev pa se že znajo samostojno voziti in tako uživati v vožnji brez pomoči starševske palice za nadzor. Vožnja na triciklu spodbuja stabilnost in ravnotežje, deluje pozitivno na razvoj otrokovih mišic, gibanje na svežem zraku pa ni le zabavno, ampak tudi koristno za zdravje. Za sedežem tricikla je velik plastičen zaboj za igrače ali druge drobnarije. To je odličen tricikel, s trdnimi kolesi in omogoča tiho vožnjo. Otroški tricikel je čvrste kovinske konstrukcije. Zahvaljujoč živi rdeči barvi je primeren za dečke in deklice. Naložba v kakovosten tricikel se vam bo zagotovo splačala.  Otroški tricikel Zooky Classic ima 3-letno garancijo.

Tricikel za otroke ima udoben ergonomsko oblikovan sedež. Ima prav tako nastavljivo vodilo za starše. Višina od tal znaša 38 cm, lahko pa ga tudi zvišate. Premer polnih protizdrsnih koles je 20 cm, njihova debelina pa meri 4 cm. Tiha in varna vožnja je na tem triciklu zagotovljena. Tricikel ima možnost prostega teka, pedala pa so protizdrsna. Kolesarjenje s snemljivim centralnim verižnim pogonom naredi iz tega tricikla enega izmed najboljših triciklov za otroke od 16. meseca starosti dalje. Raste skupaj z otrokom, z njim se bodo vozili tudi več let. Prednost tricikla Zooky Classic je pogon na sredini tricikla, ki je za otroka najbolj naraven in pripomore k pravilni telesni drži. Čudoviti tricikel za dečke in deklice je najboljše, kar lahko svojemu otroku kupite. Otroški tricikel raste skupaj z vašim otrokom in se popolnoma prilagaja njegovim potrebam. Nosilnost znaša 30 kg. Otroški tricikel se zavira z vzvratnim pogonom.

Lastnosti

  • izdelan v Franciji
  • po višini nastavljiva sedež in krmilo
  • priročna, po višini nastavljiva palica za vodenje
  • plastičen zaboj na zadnjem delu tricikla
  • pogon na pedala je nameščen na sredini tricikla
  • kakovostni verižni pogon
  • trdna kovinska konstrukcija
  • protizdrsna pedala
  • prednje kolo s prostim tekom
  • tiha in protizdrsna kolesa
  • tritočkovni varnostni pas in snemljiva opora za hrbet
  • dimenzije tricikla merijo 74*51*53 cm.
  • zaviranje z vzvratnim pogonom
  • nosilnost 30 kg
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 16 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost74*51*53 cm
Dimenzije paketa63*28*55 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,20 kg
Nosilnost30 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.