Tricikel Voyage 4v1 smarTrike TouchSteering z držalom za steklenico svetlomoder od 10 mes

Opis izdelka

Izjemni otroški tricikel Voyage 4v1 smarTrike je odličen otroški tricikel, s katerim bo vaš otrok doživel neizmerno količino zabave, že od njegovega 10. meseca starosti. Tricikel se ponaša s čudovitim dizajnom svetlomodre barve v kombinaciji s sivo ter odlično stabilnostjo, zahvaljujoč varni in trpežni konstrukciji. Ponuja veliko možnosti, zahvaljujoč katerim boste njegove posamezne dele lahko namestili, kadarkoli bo vaš otrok to potreboval. Zanesljivi otroški tricikel Voyage bo kmalu postal nepogrešljiv družabnik, kamorkoli se boste podali in vas ne bo razočaral pod nobenim pogojem.

Tricikel raste skupaj z vašim otrokom, saj ga lahko preprosto nastavite glede na njegove potrebe. Tricikel vas bo odrešil skrbi, kaj bo potem, če bo vaš otrok zrastel prej kot je to običajno. Vsak starš bo cenil preprosti način, s katerim se dajo posamezni deli nastavljati z lahkoto in brezskrbno. Tricikel je izdelan z največjim poudarkom na kakovost in trpežnost okvirja. Oblikovalci so poskrbeli tudi za to, da bi bil tricikel kar najbolje dodelan glede na dizajn in praktične možnosti. Vaš otrok se bo razveselil odličnega sedeža z naslonjalom za glavo, ki mu bo zagotovil popolno zaščito in udobje. Starši bodo pregledno uporabljali dolgo teleskopsko palico, ki jim bo omogočila preprosto in intuitivno manevriranje tricikla. K odličnemu obvladovanju tricikla prispeva tudi prisotnost otroškega varovala na ročajih, ki bodo prav prišli pri določanju smeri vožnje. Otroški tricikel je klasično opremljen s protizdrsnimi pedali in kakovostnimi gumiranimi kolesi, ki izpolnjujejo najvišji standard kakovosti. Če bo otrok že utrujen, bo svoje nogice lahko položil na snemljive stopničke in si udobno odpočil. Pred sončnimi žarki ga bo odlično obvaroval senčnik, za njegovo zdravje se vam tako ne bo treba bati.

Za zagotovilo najvišje varnosti otroka, je tricikel opremljen s tritočkovnim varnostnim pasom in zaščitnim obročem, ki bo zanesljivo varovala svojega malega potnika. Tricikel se prav tako ponaša z vzmetenim sprednjim kolesom, namenjenim zanesljivi ublažitvi tresljajev zaradi neravne podlage. Tricikel razpolaga s prostorom za shranjevanje, ki misli na starše in tudi otroke. Mamicam je namenjena praktična torba na palici za vodenje z elegantnim dizajnom, pod njo pa je še ena prostorna torba, kamor lahko shranite veliko več stvari. Vaši malčki lahko svoje igrače shranijo v čvrsti pregibni zaboj s pokrovom, neposredno za sedežem. Priročno držalo za stekleničko na krmilu tricikla bo poskrbel za to, da bi vaš malček imel vedno pri rokah stekleničko zdrave pijače. Otroški tricikel Voyage 4v1 proizvajalca smarTrike se ponaša z odlično domišljenim in stvarnim funkcijskim sistemom, ki sodi v sam svetovni vrh. SmarTrike ni brez razloga eden izmed najnaprednejših triciklov na svetu. Celotne dimenzije tricikla merijo 94*45*102 cm.

Tricikel smarTrike raste skupaj z vašim otrokom s pomočjo 4 nastavljivih položajev

  • Korak 1: Tricikel peljejo starši
    Pri 10. mesecih lahko otrok udobno sedi na sedežu, medtem ko njegove nogice udobno počivajo na oporah za nogice. Ergonomsko oblikovani sedež in naslonjalo za hrbet in glavico zagotavljata prijeten občutek varnosti.
  • Korak 2: Vožnjo nadzorujejo starši
    Pri starosti 18. mesecev lahko otroku odpnete naslonjalo za hrbet, saj se bo tako pod drobnogledom staršev začel postopoma navajati na pedala, zahvaljujoč palici za starševski nadzor, namenjeni usmeritvi in hitrosti vožnje. V tem obdobju otrok odkriva tudi svoje motorične spretnosti in se pripravlja na samostojno vožnjo in uživa v čudoviti brezskrbni zabavi. 
  • Korak 3: Tricikel za trening
    V obdobju 24. mesecev bo tricikel postal sredstvo za vadbo, ko se bodo otroci učili kako pravilno poganjati pedala, hkrati pa lahko starši odpnejo tudi varnostni obroč, da s tem omogočijo otroku več svobode.
  • Korak 4: Klasični tricikel
    V starosti 30. mesecev je otrok že pripravljen na samostojno vožnjo. Starši lahko snamejo palico za vodenje in otroci bodo imeli na voljo samostojen tricikel. 

Lastnosti

  • preprosti sistem nastavitev tricikla, glede na otrokovo starost in zmožnosti
  • udoben ergonomsko oblikovani sedež
  • intuitivno obvladovanje tricikla
  • otroško varovalo
  • kakovostna in zanesljiva kolesa
  • trpežna konstrukcija s kovinskim okvirjem
  • sistem proti tresljajem
  • snemljiv senčnik
  • tritočkovni zaščitni sistem
  • zložljiv sistem opor za noge
  • naslonjalo za glavo
  • držalo za steklenico
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Velikost94*45*102 cm
Skupna višina102 cm
Dimenzije paketa59*22*43 cm
Skupna dolžina94 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,5 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.