Triciklel smarTrike Go Touch Steering z nakupovalnim vozičkom rdeče-črn od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel smarTrike Touch Steering 5v1 je odličen tricikel za starše in tudi otroke. Opremljen je z najnovejšimi tehnologijami, ki zagotavljajo preprosto in priročno uporabo. Otroški tricikel lahko spreminjate na pet inovativnih načinov. Tricikel za otroke, ki raste skupaj z otrokom od njegovega 10. meseca do 3. leta starosti. Ta otroški tricikel ima dovolj prostora za vse potrebne reči in tudi nakup iz trgovine. V unikatno snemljivo torbo na zadnjem delu lahko udobno shranite vse potrebne reči, čemur boste hvaležni predvsem ob nakupih in daljših sprehodih ali pikniku. Če želite le po nekaj malenkosti v trgovino, oditi na piknik s prijatelji ali pa si odpočiti na obisku pri babici, vam bo tricikel prišel zelo prav.

V priročno trobo lahko zapakirate resnično vse, od pleničk do igrač in drugih manjših predmetov. Krmilo tricikla vsebuje varovalo, s pomočjo katerega lahko starši obvladujejo smer vožnje. Hod tricikla je izjemno tih in nežen. Tricikel smarTrike ima nastavljiv teleskopski ročaj za vodenje in priročno nožno varovalo za nastavitev tricikla. Gladko in ne težavno vožnjo omogočajo gumirana kolesa s protizdrsno zaščito, ki absorbira tresljaje. Tricikel ima patentirano tehnologijo Touch Steering, s katero je vodenje tricikla omogočeno le z nežnim dotikom. Tehnologija Touch Steering omogoča lahko manevriranje tudi v ostrih zavojih in gladko vožnjo zahvaljujoč vgrajenemu blažilcu tresljajev. Gumirana kolesa omogočajo tiho in gladko vožnjo. Sprednje kolo tricikla bo odlično preneslo tudi ostre zavoje. Takoj ko bo vaš malček že malo zrastel, lahko tricikel preoblikujete po njegovih potrebah. Ko bo za to čas, lahko tricikel vozijo tudi sami. Otroški tricikel ima dvojni sistem pedal in opor, pedale so protizdrsne, opore pa bodo otroci uporabljali v začetnem stanju, ko bodo opazovali svet okoli sebe in udobno sedeli.

Tricikel za otroke lahko preoblikujete in modificirate na pet načinov. Vsebuje tudi priročen senčnik, ki bo vašega otroka zaščitil pred škodljivimi sončnimi UV žarki. Zahvaljujoč pasovom in obroču okoli pasu bo vaš malček vedno varen. Kovinska konstrukcija in trpežna plastika vam bosta služila leta in leta. SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov. Na trgu deluje že več kot desetletje in je kot prvi proizvajalec iznašel po višini nastavljiv ročaj za starševski nadzor tricikla. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov na svetovni lestvici. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno jamči kakovost. Zasnovan je v čudoviti kombinaciji sivo črne in rdeče barve. Tricikel je odličen pomočnik pri nakupih ali če si priredite piknik v parku.

Raste skupaj z otrokom od njegovega 10. meseca do 3. leta starosti. V prvem koraku starši s ročajem za vodenje popolnoma obvladujejo tricikel. Ko otrok raste, se tricikel razvija skupaj z njim in mu pomaga pri razvoju njegovih motoričnih in kognitivnih sposobnosti. Pri 24. mesecu bo iz tricikla nastal pripomoček za trening – otroci bodo začeli poganjati na pedale in se učili samostojnega vodenja tricikla. Pri 30. mesecu bodo ga bodo otroci vozili že sami in uživali v vožnji na triciklu. Nakupovalno košarico lahko od tricikla snamete in postal bo tradicionalni tricikel, kot ga poznajo vsi starši. SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov. Na trgu deluje že več kot desetletje in je kot prvi proizvajalec iznašel po višini nastavljiv ročaj za starševski nadzor tricikla. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov na svetovni lestvici. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno jamči kakovost.

Lastnosti

  • patentirana Touch Steering tehnologija
  • veliko prostora za shranjevanje
  • kovinska konstrukcija
  • robustno in lahko ogrodje
  • vgrajen ročaj za vodenje, ogromno dodatkov smarTrike
  • senčnik proti škodljivim UV žarkom
  • nakupovalni voziček, ki lahko stoji tudi samostojno
  • nosilnost 17 kg

Prednosti

  • vodenje tricikla z najmanjšim gibom
  • zaščita pred soncem
  • večja moč vodenja
  • ekstremno udobje
  • otrok počiva, ko tricikel vodijo starši
  • popolna varnost
  • udobje v zgodnji fazi vožnje
  • trpežnost in kakovost
  • udobje za starše
  • maksimalna uporabnost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Velikost96*55*106 cm
Skupna višina106 cm
Dimenzije paketa78*21*44 cm
Skupna dolžina96 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.