Tricikel Pujsa Peppa Pig Be Move Smoby s palico za vodenje od 15 mes

Opis izdelka

Pravljični tricikel Peppa Pig je edinstveni tricikel modernega dizajna in pravljičnega motiva, ki je primeren za otroke od 15. meseca starosti. S svojim barvnim dizajnom v modri, zeleni in rumeni barvi je primeren tako za dečke kot tudi za deklice. Tricikel Smoby ima ergonomsko oblikovan sedež, na katerem otrok sedi udobno. Sedež hkrati podpira pravilno in zdravo sedenje ter zdravo držo hrbtenice. Lahko se nastavi na dva položaja. Na sedežu je varnostni pas, ki otroka pričvrsti na sedež. Starši boste zagotovo hvaležni teleskopski palici za vodenje, s katero boste tricikel vodili in usmerjali vožnjo. Tricikel je čvrste kovinske konstrukcije v kombinaciji s plastičnimi komponentami. Krmilo tricikla lahko nastavite po višini, glede na otrokove potrebe. Podobno se nastavi tudi položaj sedeža.

Kolesa so narejena iz mehke plastike in vsebujejo protizdrsno zaščito. Sprednje kolo ima možnost prostega teka. Otroci lahko svoje igrače shranijo v premičen zaboj na zadnjem delu tricikla. Otroški tricikel raste skupaj z otrokom od 15. do 36. meseca starosti, ali pa vse do takrat, ko je malček že pripravljen na svoje prvo kolo. Ko je otrok že večji, lahko potisno palico preprosto odpnete in otroci bodo lahko tricikel vozili sami. Volan tricikla se v strani obrača za 30°. Nosilnost tricikla znaša 30 kg. Pravljični motiv Peppa Pig si bo navdušil vsakega malčka. Volan tricikla je okrašen s sličico prašičke iz risanke, Pujse Pepe. Višina sedeža znaša 31 cm od tal, širina od sedeža do krmila je 26 cm.

Smoby je francoski proizvajalec, ki proizvaja otroške igrače in ob tem izpolnjuje tudi te najstrožje evropske standarde. Plastika igrač Smoby je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško fantazijo. Edinstveni dizajn otroškega tricikla Peppa Pig odraža francoski občutek za lepoto in preciznost in so izpolnjene sanje vsakega malčka, ki si želi voziti samostojno. Na triciklu lahko otroci spoznavajo svet in lepoto najbližje okolice in dirkajo s prijatelji. Otroški tricikel pripomore k razvoju gibalnih spretnosti otroka, vpliva na razvoj motorike in nenazadnje tudi spodbuja gibanje na svežem zraku. Hkrati pa je čudovitega pravljičnega motiva, polnega barv in sličic. Zato je idealna igrača za gibanje za vaše najmlajše.

Lastnosti

  • trdna kovinska konstrukcija
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • tritočkovni varnostni pas
  • po višini nastavljiv ročaj za vodenje, krmilo in sedež
  • plastična kolesa iz mehke plastike s tihim hodom
  • premičen zaboj na zadnjem delu
  • od 15. meseca
  • proizvedeno v Franciji
  • prednje kolo s prostim tekom
  • krmilo, ki sprednje kolo obrača za 30°
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa47*23*40 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja95 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,45 kg
Nosilnost30 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.