Tricikel Be Move Pink Smoby z EVA gumiranimi kolesi in prostim tekom rožnat

Opis izdelka

Tricikel Be Move z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je moderni tricikel za otroke od 15. meseca starosti. Njegova barvna zasnova v kombinaciji rožnate in sive je primerna predvsem za deklice. Ima robusten kovinski okvir, kar ga naredi zelo varnega in trpežnega. Trdna konstrukcija zagotavlja, da vam bo tricikle zdržal leta in leta. Tiho vožnjo zagotavljajo kakovostna in trpežna EVA kolesa. Kolesa tricikla so izdelana iz mehke plastike, ki se ponaša z odličnimi voznimi lastnostmi. Kolesa tricikla se bodo brez težav igrivo spopadala z manjšimi nepravilnostmi na poti in omogoča tiho vožnjo.

Med vožnjo lahko krmilo tricikla obrnete za največ 30°. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu sedežu z možnostjo nastavitve, bodo otroci sedeli udobno in se ne bodo utrudili niti pri daljši vožnji. Pedala tricikla so protizdrsna. Dodatek, ki ga bodo cenili vsi otroci, je premičen zaboj na zadnji strani, za prevažanje igrač. Otroka med vožnjo na triciklu varuje varnostni pas. Teleskopsko palico za vodenje lahko nastavite do višine 95 cm. Potisno palico lahko kasneje tudi snamete, ko bo vaš otrok tricikel že sam peljal. Tricikel ima pogon na sprednjem kolesu. 

Otroški tricikel je primeren za otroke od 15. meseca do 3. leta starosti oz. do takrat ko je otrok že sam pripravljen voziti kolo. Nosilnost tricikla znaša 30 kg. Francosko podjetje Smoby je že dolga leta proizvajalec kakovostnih otroških igrač, ki izpolnjujejo najstrožje evropske kriterije varnosti in trpežnosti. Igrače Smoby so narejene iz žametne in nežne plastike ter imajo zaobljene robove. Otroški tricikel Be Move Smoby izpolnjuje zahteve tudi najzahtevnejših kupcev. Vožnja na otroškem triciklu ni le zabavna in vesela, ampak tudi pomaga otrokom pri njihovem motoričnem razvoju in krepitvi mišic.

Lastnosti

  • trdna kovinska konstrukcija
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • tritočkovni varnostni pas
  • snemljiva potisna palica
  • EVA kolesa iz mehke plastike s tihim hodom
  • premičen zaboj na zadnjem delu
  • primerne od 15. meseca
  • francoski izdelek
  • prednje kolo s prostim tekom
  • krmilo, ki se v strani obrača za 30°
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa47*23*40 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja95 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
Nosilnost30 kg
Kolesarubber, silent
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.