Trgovina Supermarket Smoby elektronska s tehtnico, blagajno, živili in 41 dodatki turkizna

Opis izdelka

Otroška trgovina Supermarket je moderna igrača, primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Otrok ne bo prevzel le moderni in stilski dizajn, ampak tudi mnogo dodatkov. Trgovinica je izdelana v čudovitih kombinacijah turkizne, sive, bele in zelene barve, ki ji dajejo popoln videz. Raznolike barve bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako otroško sobo. Trgovina za otroke Smoby ima blagajno z delujočim kalkulatorjem, tehtnico za tehtanje blaga, plačilni terminal, čitalec kreditnih kartic in elektronski čitalec kod blaga, ki po pritisku na tipko zasveti. Je mala replika pravega supermarketa z mnogo izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, pecivo, sadje in zelenjavo. Izdelke za prodajo lahko mali prodajalci lepo zložijo na regal nad pultom in na sprednji strani trgovine. Razstavljena zelenjava in sadje zavzema svoje mesto v turkizni gajbici, za kupce pa je na voljo tudi pecivo v zabojnikih.

Vrednost blaga lahko izračunate neposredno na kalkulatorju, kasneje pa se pojavi na ekranu. V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun – račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in se učijo dojeti vrednost denarja. Z malo prečko bodo prodajalci lahko oddelili nakupovalni del od dela, na katerem se blago računa na blagajni in plača. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih, kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tukaj v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovini se nahaja kar 41 dodatkov, ki so izdelani z obzirom na varnost in zato so vsi robovi igrač zaobljeni, prav tako kot cel Supermarket.

Otroški supermarket za otroke Smoby je visok 87 cm, njegove skupne dimenzije pa so: 54*46*87 cm. Za zvočne in svetlobne efekte morate vstaviti 3 baterije tipa AA/LR6, ki niso del paketa.  Trgovina in nakupovalna košarica Supermarket je detajlno dodelana in zelo zabavna igrača iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby, katerega dolgoletna tradicija zagotavlja najvišjo evropsko kakovost.  Z njo se lahko igra več otrok h krati, eden izmed njih bo blagajnik drugi pa kupec. Otroci se ne bodo le dobro zabavali, ampak bodo pri igri pridobivali tudi osnove za socialni občutek in razvijali komunikacijske spretnosti. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealna igrača za otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija.

Francosko podjetje Smoby proizvaja kakovostne in varne igrače, ki so izdelane iz čvrste plastike. Igrače Smoby izpolnjujejo najstrožje kriterije, ki jih je izdala Evropska unija za varnost in kakovost igrač, zato ste z nakupom igrač lahko prepričani, da se bo vaš otrok igral z varno igračo. Plastika igrač Smoby je nežna in prijetna ter žametna na dotik. Vsi izdelki imajo zaobljene robove, da bi preprečili poškodbe zaradi ostrih robov in koncev. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost54*46*87 cm
Skupna višina87 cm
Višina delovne površine46 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina54 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 INCLUDED
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.