Transporter s terenskim avtom BIG Power Worker z gumiranimi kolesi in modelček za pesek od 24 mes

Opis izdelka

Transporter s terenskim avtom je odlična igrača za vse otroke, predvsem pa za dečke od 2. leta starosti. Otroški transporter v modri barvi ima mehka gumirana kolesa, ki bodo otrokom omogočila igro na dvorišču, vrtu, peskovniku in tudi v notranjih prostorih. Set igrač je izdelan iz kakovostne plastike neposredno v Nemčiji. V paketu lahko malček poleg transporterja najde tudi zeleni terenski avto, ki bo igrivo premostil vsako oviro, in modelček za pesek.

Igrače za v pesek pripomorejo k razvoju predstavnosti, motoričnih spretnosti in logičnega mišljenja. Igrače nimajo ostrih robov, tako da se otroci med igro ne bodo poškodovali. Dolžina transporterja meri 41 cm. Če se bodo igrače umazale, jih lahko čistite pod tekočo vodo. Igrače BIG so zaščitene z UV filtrom z zaščito proti sončnemu sevanju, kar pomeni, da bo igrača ohranila svoje čudovite barve še dolgo časa. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Znamka BIG za izdelke zagotavlja kar 3-letno jamstvo. Skupne mere transporterja znašajo 41*12*16 cm.

Transporter in terenski avto BIG je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG temelji na varnosti svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kvalitetni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost41*12*16 cm
Skupna višina16 cm
Dimenzije paketa37*27*43 cm
Skupna dolžina41 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
Barvamodrá,zelená
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.