Traktor na pedala Claas GM Smoby s prikolico zelen

Opis izdelka

Smoby otroški traktor Claas GM je originalna otroška zunanja igrača, ki je primerna za otroke od 3. leta starosti. Otroški traktor na pedala ima pokrov, ki se odpre, kot pravi traktor. Zasnovan je v zeleni barvi, zadaj ima priročno prikolico za igrače ali pa druge pripomočke za male šoferje. Prikolica na traktorju ima 2 kolesa, lahko se sname. Višina sedeža je 37 cm, da otrok ne sedi zelo visoko. Udoben sedež lahko nastavite glede na otrokove potrebe. Otroci tako na svojem traktorju sedijo udobno in varno, z njim se bodo zabavali ure in ure. Lahko se bo vozil po vrtu, igrišču ali pa na sprehodih s starši in zabavno preživljal čas na svežem zraku. Kolesa traktorja so obvladljiva z volanom, ki se obrača. To je edinstvena igrača realističnega dizajna, ki jo bodo oboževali vsi otroci. 

Otroški traktor ima čvrsto konstrukcijo in je izdelan iz kakovostnih materialov. Njegova dolžina meri 136 cm, širina pa 45 cm. Deluje na verižni pogon in se vozi zelo gladko. To je idealna igrača za vse male dečke, ki komaj čakajo, da odrastejo in bodo lahko peljali lasten avto. S pomočjo traktorja bodo otroci razvijali svoje gibalne in motorične spretnosti. S poganjanjem na pedala bodo krepili mišice na nogah. Prav tako bodo urili reflekse in pozornost ter svoj prosti čas preživljali na svežem zraku namesto pred računalnikom ali televizijo. Kos e otroci igrajo gradbenike ali kmetovalce s tem razvijajo svojo ustvarjalnost in domišljijo. Otroški traktor na pedala omogoča mnogo možnosti za igro, zaradi česar bo hitro postal priljubljena igrača za vašega malčka. Nosilnost traktorja za otroke znaša 30 kg.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih otroških igrač z realističnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za ljubitelje vozil. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalni dizajn in edinstvene izdelke, ki izstopajo na evropskem trgu. 

Lastnosti 

  • otroški traktor za zunanje igre
  • edinstveni fantovski dizajn
  • primerna je za otroke od 3. leta
  • traktor na pedale z odpirajočim pokrovom
  • zelene barve s priročno prikolico
  • udoben sedež
  • dolžina 136 cm, višina 56 cm in širina 45 cm
  • verižni pogon
  • nosilnost 30 kg
  • plastika je žametna na dotik
  • trdna konstrukcija
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost136*56*45 cm
Dimenzije paketa82*40*57 cm
Višina sedeža37 cm
Skupna dolžina136 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,30 kg
Nosilnost30 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.