Kamion Cars Mack Truck Simulator Smoby z zvokom in lučko in delovnim avtomobilčkom 39*16*20 cm

Opis izdelka

Tovornjak in Mack Truck Simulator je izjemen set dveh prevoznih sredstev popularne risanke Avtomobili 3, primeren za dečke od 3. leta starosti dalje. Kamionček Mack Truck s svetlobnimi in zvočnimi efekti se lahko na straneh odpre in se tako ustvari popoln box za McQueena pred dirko, v katerem ga bo vaš mali dirkač preveril pred dirko. Na zadnjem delu je ploščad, da bi hitri avtomobilček lahko speljal na cesto kar med vožnjo. Tovornjak ponuja zanimive elektronske funkcije in različne tipke, zahvaljujoč katerim bodo malčki avto testirali in mu natočili gorivo. Na levi strani karoserije otroškega kamiona sta 2 kosa orodja. Na desni strani je črpalka. Kamionček lahko preprosto prenašate kot kovček, saj ima držalo na zgornjem delu.

Tovornjak za otroke je izdelan v čudoviti rdeči barvi, enako kot avtomobilček McQueen, skupaj pa sta videti izjemno realistično. Dečki se bodo z njim igrali dirkače in tudi mehanike. S priloženim orodjem lahko avtomobilček in tovornjak razstavljajo in sestavljajo. Set avtomobilov je čudovito darilo za vse fantke, ki so jim všeč hitri avtomobili, dirke in ure polne zabave. Deluje na 2x AA/LR6 bateriji, ki sta priloženi kompletu. Dimenzije igrače merijo 38*16*20 cm, kjer celotna dolžina tovornjaka 38 cm, višina pa 20 cm.

Igra z avtomobilčki je zelo priljubljena med najmlajšimi dečki že več desetletij. Z avtomobilčki so se igrali naši očetje, dedki in pradedki. Mali fantki se radi igrajo dirke, zasledovanje ali pa reševalne akcije s svojimi prevoznimi sredstvi. Ob tem se počutijo kot odrasli, ki se svojim avtom peljejo na delo. Taka igra pa ni le zabavna, ampak je tudi dobrodošla za otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z igranjem z avtomobilčki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti ter tudi logično mišljenje. 

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost38*16*20 cm
Skupna višina20 cm
Dimenzije paketa49*15*21 cm
Skupna dolžina38 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,4 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.