Tovornjak Bob Two Tons Truck Smoby z žerjavom in 60 dodatki 43*14*18 cm

Opis izdelka

Tovornjak Bob Two Tons Truck priznanega francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za dečke od 3. leta starosti. Tovornjak v motivu Mojstra Mihe – Bob the Builder bo presenetil in razveselil vse otroke kot DIY igrača, saj bo z njim lahko vaš malček kar sam postavil izjemen žerjav s premično ploščadjo. Sprednja kabina otroškega vlačilca se lahko sestavi in razstavi, igrača pa ponuja bogati set 60 dodatkov, med katerimi se nahajajo vijaki, izvijač in ključ ter drugi pripomočki ta izgradnjo žerjava. Na nakladalni površini tovornjaka se nahaja prenosni kovček z dodatki, ki se lahko premika zahvaljujoč priročnem ročaju. Tovornjak v čudoviti modri barvi bo vašega fantka zabaval ure in ure.

Njegova dolžina meri 43 cm, širina pa 18 cm. Njegove mere znašajo 43*14*18 cm. Ne vsebuje elektronskih funkcij. Otroški tovornjak z nakladalno ploščadjo in žerjavom je izjemno darilo za dečke, ki se radi igrajo mehanike in gradbenike. Na prenosnem kovčku se nahaja logotip Mojstra Mihe, tovornjak pa je videti prijetno in realistično. S priloženim orodjem lahko malčki postavijo žerjav, tovornjak pa razstavljajo in sestavljajo. 

Igra z avtomobilčki je zelo priljubljena med najmlajšimi dečki že več desetletij. Z avtomobilčki so se igrali naši očetje, dedki in pradedki. Mali fantki se radi igrajo dirke, zasledovanje ali pa reševalne akcije s svojimi prevoznimi sredstvi. Ob tem se počutijo kot odrasli, ki se svojim avtom peljejo na delo. Taka igra pa ni le zabavna, ampak je tudi dobrodošla za otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z igranjem z avtomobilčki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti ter tudi logično mišljenje. 

Smoby je ugleden francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost43*14*18 cm
Skupna višina18 cm
Dimenzije paketa45*16*21 cm
Skupna dolžina43 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,2 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.