Tobogan Princeske Smoby Toboggan XS z vodo dolžina 90 cm

Opis izdelka

Otroški tobogan Toboggan XS s pravljičnim motivom priljubljene risanke Princeske je eden izmed najkakovostnejših izdelkov med otroškimi tobogani. Rožnati tobogan ima 90 cm dolgo drsno površino je primeren za vse otroke, predvsem pa za deklice že od 2. leta starosti. Je zelo varen in zaradi svoje ergonomsko oblikovane drsne površine zagotavlja prijetno doživetje za vsakega otroka. Otroški tobogan lahko na preprosti način sestavite in znova zložite, ko ni več v uporabi. Ne zavzema veliko prostora, in se zaradi majhnih dimenzij lahko umesti v otroško sobo ali avtomobilski prtljažnik, zato ga lahko s seboj vzamete na vikend ali k vodi. Nosilnost tobogana znaša 20 kg.

Edinstvena lastnost otroškega tobogana Princeske Toboggan XS je anti UV-filter, ki varuje površino plastike pred sončnimi žarki, tako da bodo barve ohranile čudoviti živahen videz še dolga leta. Otroški tobogan je dopolnjen še s priročno odprtino za vodo, kamor lahko priklopite vrtno cev in otrok bo lahko s tobogana zdrsel naravnost v svoj bazenček. Mali navihanci bodo imeli kar svoj lasten mali tobogan. Strašno se bodo zabavali, saj se vsi otroci radi spuščajo po toboganu. Tobogan za otroke je hkrati tudi čudoviti dodatek za vsak vrt. Zahvaljujoč svoji rožnati barvni zasnovi in motivu Disneyjevih Princesk deluje zelo veselo in pozitivno. Pri otrocih barve prikličejo predstave iz risanke, razvijajo njihovo domišljijo in spodbujajo predstavnost.

Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se otroci izognili možnemu zdrsu. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Dimenzije tobogana merijo 125*50*75 cm, kjer celotna višina dosega 75 cm. Plastična površina tobogana je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Njegovi robovi so zaobljeni, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost, tobogani za otroke so izdelani po normah evropskih standardov. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Vsak otrok rad drsi po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač.

Lastnosti

  • edinstven pravljičen dizajn
  • motiv Princesk
  • čudovita barvna zasnova
  • s priklopom na vodo se spremeni na vodni tobogan
  • dolžina drsne površine 90 cm
  • nosilnost 20 kg
  • primeren od 2. leta starosti
  • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • zaradi dimenzij je primeren tudi za otroško sobo
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost125*50*75 cm
Skupna višina75 cm
Dimenzije paketa106*51*25 cm
Skupna dolžina125 cm
Dolžina drsne površine90 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,6 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.