Tobogan Iskanje pozabljive Dory Smoby Toboggan XS z vodo dolžina 90 cm od 24 mes

Opis izdelka

Tobogan Smoby Toboggan XS je čudovita otroška igrača, ki izhaja iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby. Risanka Finding Dory (Iskanje pozabljive Dory) je resnično prikupna zgodba o pozabljivi ribici Dory, ki jo obožujejo otroci po celem svetu. Spoznali ste jo že v risanki Reševanje malega NemaTobogan s sličicami iz te risanke je zato še posebno atraktiven za vse najmlajše otroke. Dolžina drsne površine tobogana znaša 90 cm. Primeren je za otroke že od 2. leta starosti. Zanimivost tobogana Finding Dory je odprtina za vodo, na katero lahko priključite vrtno cev in po toboganu bo tekla voda kot na vodnem toboganu. Kateri otrok pa se ne bi rad hitro spuščal po vodnem toboganu? Smoby vam ponuja tobogan, ki omogoča prav to zabavno poletno aktivnost. Otroci se po njem lahko spustijo tudi neposredno v bazenček.

Namestitev tobogana je zelo preprosta, enostavno se zloži in sestavi. Je majhnih dimenzij zato ne zavzema veliko prostora, zložite ga lahko tudi v prtljažnik avtomobila in ga odpeljete s seboj na izlet k vodi. Prav tako bo lepo prišel do izraza v otroški sobici. Samoumevnost otroškega tobogana Smoby je varnost in ergonomska oblika, da bi bilo spuščanje po njem kar se da udobno. Varnost zvišujejo protizdrsni dodatki na stopničkah. Nanj lahko otroci splezajo tudi z bosimi in mokrimi nogicami, tveganje zdrsa jim zato ne grozi. Nosilnost tobogana znaša 20 kg. Še ena izjemna lastnost tobogana je UV filter, ki varuje plastiko pred sončnimi žarki. Prav zaradi UV filtra bo vaš tobogan Toboggan XS ostal čudovitih in živih barv leta in leta.

Višina stopničk tobogana znaša 75 cm. Širina meri 50 cm, dolžina od lestve do konca tobogana pa znaša 125 cm. Dolžina drsne površine meri 38 cm Plastična površina tobogana je prijetna in žametna na dotik. Robovi tobogana so zaobljeni, da bi bili otroci varni. Smoby je ugledni francoski proizvajalec, ki se že leta ponaša z izdelavo kakovostnih in originalnih plastičnih igrač. Igrače Smoby izpolnjujejo tudi najstrožje evropske kriterije. Tobogan Iskanje pozabljive Dory je trpežen in izredno kvaliteten in bo prevzel prav vsakega otroka. To je eden izmed najbolj priljubljenih igrač za na vrt in je stilskega pravljičnega dizajna.

Lastnosti

  • originalna pravljična zasnova
  • motiv Iskanje pozabljive Dory
  • živa modro-oranžna barva
  • s priklopom na vodo se spremeni na vodni tobogan
  • dolžina drsne površine meri 90 cm, širina pa 38 cm
  • nosilnost 20 kg
  • primeren od 2. leta starosti
  • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • kompaktne dimenzije
  • iz žametno nežne plastike
  • zaradi dimenzij je primeren tudi za otroško sobo
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost90*125*75 cm
Skupna višina75 cm
Dimenzije paketa120*100*180 cm
Skupna dolžina125 cm
Dolžina drsne površine90 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,60 kg
Nosilnost20 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.