Stolček za hranjenje Baby Nurse Zlata izdaja Smoby za 42 cm dojenčka od 18 mes

Opis izdelka

Stolček za hranjenje dojenčke Baby Nurse iz Zlate izdaje Smoby je čudovita igrača, ki bo otrokom pri igrah z dojenčki dala nove dimenzije. Igrača bo razveselila vse deklice od 18. meseca, ki z ljubeznijo skrbijo za svoje dojenčke. Stolček za hranjenje dojenčkov je visok 65 cm in je primeren za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm. Otroški stolček za hranjenje dojenčka je izdelan v temnorožnati barvi v kombinaciji s svetlorožnato, sivo in zlato z napisom Baby Nurse. Del stolčka za hranjenje so tudi dodatki, ki jih sestavljata ropotuljica, pritrjena na plastičnem pladnju in krožniček v obliki srčka, ki je okrašen z zlatim metuljčkom, skupaj z žličko za hranjenje. Dojenček za igranje ni del paketa.

Visoko naslonjalo stolčka zagotavlja, da dojenček ne bo padel. Pod sedežem je prostor za shranjevanje posode ali oblekic za dojenčka. Je čudovita in edinstvena igrača svoje vrste, ki zagotavlja vaši mali princeski ure in ure iger s svojo najljubšo igračo. Igra z dojenčkom pomaga pri razvoju otroške fantazije. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Hranijo ga, kopajo in uspavajo. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem prakticirajo tudi na sebi. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. Dimenzije stolčka za hranjenje dojenčka so 34*46*65 cm. Stolček Smoby za hranjenje dojenčka je izdelan iz trdne in kvalitetne plastike, ima nežno zaobljeno obliko.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost34*46*65 cm
Skupna višina65 cm
Dimenzije paketa38*8*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,18 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32-42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.