Beaba Bib'expresso® Steril 3v1 aparat za pripravo mleka in sterilizator bordo

Opis izdelka

Aparat za pripravo mleka in sterilizator Beaba Bib'expresso® Steril 3v1 je popoln pripomoček za gospodinjstva z majhnimi otroci. Hitro in preprosto vam bo pomagal pripraviti mleko tudi ob polnoči. To boste zmogli tudi s samo eno roko, v primeru da v drugi držite lačnega otroka. Spretni aparat za pripravo mleka Beaba sive barve bo segrel že pripravljene stekleničke z mlekom, segrel vodo za mleko in prav tako steriliziral stekleničke. Primeren je za vse tipe otroških stekleničk.

Pripomoček 3v1

V posodo lahko že v naprej nalijete vodo, potem pa jo le s pritiskom na gumb segrejete. Voda za pripravo mleka se bo segrela v kratkih 30 sekundah na idealno toploto 37 °C. Grelnik stekleničk lahko tudi odstranite in namestite kam drugam, zato lahko mleko za dojenčka segrejete kjerkoli. V sterilizator se bodo preprosto umestile kar 3 stekleničke in prav tako boste 3 stekleničke lahko pospravili v prostorček na zadnji strani aparata Beaba, da bi jih imeli zmeraj pri roki. Ko je mleko pripravljeno, vam bo aparat to naznanil z zvočnim in svetlobnim signalom. Aparat Beaba Bib'expresso® Steril 3v1 se čisti samodejno s pomočjo pare.

O znamki Beaba

Francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široka izbira izdelkov znamke Beaba nagrajujejo tudi zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • aparat za pripravo mleka 3v1
  • preprosto obvladljiv le z eno roko
  • segreje vodo in stekleničke z mlekom ter sterilizira
  • vodo segreje na temperaturo 37 °C v 30 sekundah
  • moderni francoski dizajn
  • izdelek visoke kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost22*24*34 cm
Skupna višina34 cm
Dimenzije paketa26*23*36 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1188 g
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.