Spalna vreča za najmlajše Perle-Large Sleeping Bag Kaloo

Opis izdelka

Kaloo spalna vreča Perle-Large Sleeping Bag je prikupen in prijeten dodatek za spanje, primeren za najmlajše otroke od 0. meseca. Spalna vreča za najmlajše je velika 90 cm, zato lahko v njej prijetno zaspi vsaka mala deklica ali deček. Zgornji del se lahko odpre, preostali del pa je v celoti zašit. Otroška spalna vreča je nežna in mehka za otroško kožo, otroci bodo v njej sladko spančkali in s tem, ko so popolnoma zaviti se vam ni treba bati, da bi ponoči ali v času popoldanskega počitka kam zbežali. Spalna vreča za dojenčke je zapakirana v priročno darilno embalažo, zato lahko z njo brez skrbi obdarite tudi svoje najbližje, brez odvečnih skrbi glede zavijanja.

Kaloo za varne in mirne noči najmlajših otrok priporoča uporabo spalne vreče namesto odeje in blazine. S tem ne boste imeli skrbi, da bi se otroci ponoči odkrivali in bi jih zeblo. S tem ko je dojenček zavit v spalni vreči se počuti varno, kot če bi spal v objemu svojih najbližjih. Najmlajši otroci imajo pri spanju raje nežnejše barve, zato je spalna vreča za najmlajše nežne belo sive barvne kombinacije. Zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in nežni površini bo spalna vreča hitro postala najljubši del spanja vsakega dojenčka.

Kaloo je francosko podjetje, ki že več kot 16 let izdeluje mehke plišaste igrače in dodatke za spanje in kopanje edinstvenega francoskega dizajna in kakovostni materialov. Otroške igrače in dodatki Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsak izdelek pa izpolnjuje stroge evropske standarde, s čimer je zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili njeno barvo in kakovost.

Lastnosti

  • spalna vreča za dojenčke
  • primerno za najmlajše otroke od 0. meseca
  • nežna barvna zasnova
  • idealna za miren spanec najmlajših
  • v darilni embalaži
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • pranje pri 30 °C, s čimer se ohrani kakovost in barva spalne vreče
  • originalen francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost90 cm
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.