Komplet šolski klopi Activity Smoby z prostorom za shranjevanje in 8 dodatki modra/rožnata

Opis izdelka

Imate doma otoke, ki radi rišejo? Set šolskih klopi Activity Smoby je potem pravo darilo za vaše otroke od 3. leta starosti. Otroški šolski klopi sta primerni za dečka in deklico, ena je rožnate barve, druga pa modre. Cena velja za dve šolski klopi, pri naročilu pa morate posebno poudariti, za katero barvo ste se odločili. Set dveh klopi bo razveselil predvsem male sorojence. Šolski klopi sta izdelani iz kakovostne plastike in imata lahko in stabilno konstrukcijo.

V opremi vsake klopi za risanje je 8 dodatkov. Del otroške dvostranske table (če jo obrnete, lahko izberete tablo za pisanje s kredo ali pa tablo za pisanje s flomastrom) je priročen razdelek, ki bo služil kot prostor za shranjevanje kred in flomastrov vaših malih umetnikov. Na zgornjem delu klopi se nahaja majhen prostor za odlaganje pripomočkov za risanje. Pod desko za pisanje in risanje je deščica za noge, da bi otroci sedeli kar najbolj udobno. 

S šolskimi klopmi se lahko najmlajši otroci igrajo poučevanje in se pripravljajo na dneve, ko bodo sami postali šolarji. Zahvaljujoč deščici za noge in udobnem sedežu se bodo prav tako učili kako se pravilno in zdravo sedi. Celotna višina klopi za najmlajše znaša 54 cm. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in gladka. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Lastnosti

  • kakovostna in stabilna plastična konstrukcija
  • barva na izbiro
  • 8 dodatkov
  • priročen prostor za shranjevanje
  • dvostranska tabla
  • cena za 2 klopi
  • možnost izbire barve modra/rožnata
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost55*58*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa68*21*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,7 kg
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.