Trikolesni skiro Toy Story Disney Smoby z nastavljivim ročajem po višini, protizdrsni

Opis izdelka

Otroški trikolesni skiro francoskega proizvajalca Smoby je čudoviti trikolesni skiro, je čudoviti trikolesni skiro, primeren za dečke in deklice od 3. leta starosti, ki so jim všeč risanke. Skiro je zasnovan v modri, beli in vijolični barvni kombinaciji, na krmilu pa se nahaja motiv animiranih junakov iz serije Toy Story (Svet igrač), ki so jo vzljubili otroci po celem svetu. Trikolesni skiro je zahvaljujoč svojemu kovinskemu okvirju in stabilnemu trikolesnemu sistemu prav narejen za male dirkače, ki se lahko nanj brez skrbi zanesejo.

Kolesa na skiroju so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Krmilo lahko nastavite na maksimalno višino od 67 do 70 cm, kjer bodo njegove celotne dimenzije znašale 52*32*72 cm. Skiro se ponaša s sposobnostjo, da raste skupaj z vašim otrokom, ki bo z njim doživel veliko zabave in veselih trenutkov, tako da ga zagotovo ne bo dolgočasil.

Moderni skiro s tremi kolesi je veliko bolj stabilen, varen in udoben kot klasičen skiro, zato ne odlašajte in ga priskrbite svojim malim navihancem. Nosilnost skiroja znaša 20 kg. S skirojem se bodo otroci učili ohranjevati ravnotežje in razvijali svoje sposobnosti in motoriko. Skiro pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu preživljajo več svojega prostega časa na svežem zraku. Poleg tega pa trenirajo tudi svojo opreznost in reflekse. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov, to pa so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelada.

Skiro je zložljiv in se z njim preprosto ravna, skupna teža pa znaša 2,4 kg. Otroku se ni treba bati možnih nepravilnosti na cestišču, saj mu pri tihih in zanesljivih gumiranih kolesih s protizdrsno površino ne grozi nobena nevarnost zdrsa. Vožnja na triciklu je resnično prijetna tudi zahvaljujoč kakovostnemu protizdrsnemu ročaju, tako da se se lahko dečki in deklice takoj podajo na pustolovščino. Za popolno opremo zagotovo ne bi bili odveč tudi zaščitni pripomočki, na katere bi morali misliti vsi odgovorni starši. 

Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače imajo zaobljene oblike, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost55*32*70 cm
Skupna višina67 - 70 cm
Dimenzije paketa46*15*25 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,39 kg
Nosilnost20 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.